Αναγνωρίζεις τη Μαρία Ηλιάκη σε αυτή τη φωτό από το 2013;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αναγνωρίζεις τη Μαρία Ηλιάκη σε αυτή τη φωτό από το 2013;

Έχουν περάσει μόλις 7 χρόνια

Η Μαρία Ηλιάκη είναι μία από τις αγαπημένες μας παρουσιάστριες στην ελληνική showbiz και από τις πιο ακομπλεξάριστες. Κάθε της φωτογραφία στο Instagram είναι μια πραγματική έμπνευση, και φυσικά είναι από αυτές τις celebrities που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους και απαντούν στους haters όπως τους αρμόζει. Αυτή τη φορά όμως δεν έχει συμβεί κάποιο τέτοιο περιστατικό, αλλά είμαστε εδώ για να σχολιάσουμε μια φωτογραφία της που είδαμε στα σχόλια και λίγο έλειψε να μην την αναγνωρίσουμε.

Ψάξε, ψάξε μα δεν θα τη βρεις γιατί δεν την είδαμε σήμερα στο δικό της Instagram account. Τη φωτογραφία στην οποία αναφερόμαστε την ανέβασε σε μορφή story πριν από μερικές ημέρες η παρουσιάστρια στο account της. Η φωτογραφία είναι από το 2013 και η παρουσιάστρια είναι πραγματικά αγνώριστη.

Πριν από εφτά χρόνια λοιπόν, η Μαρία Ηλιάκη διένυε το 36ο έτος της ηλικίας της και όμως αν δεις τη φωτογραφία σίγουρα θα νομίζεις πως είναι μικρότερη. Μαρία Ηλιάκη και Ρούλα Ρέβη ποζάρουν μαζί στην πιο όμορφη φωτό τους και μας γυρίζουν 7 χρόνια πίσω, στο 2013, τότε που ήμασταν πιο ξέγνοιαστοι και ήρεμοι και δεν μας απασχολούσε κανένας κορονοϊός και καμία χρήση μάσκας.

Τα throwbacks των celebrities είναι η αγαπημένη μας ασχολία και θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Μαρία Ηλιάκη που ανέβασε αυτήν τη φωτό τους. Δες τη στη gallery που ακολουθεί και πες μας αν δεν έβλεπες όνομα θα καταλάβαινες πως είναι η Μαρία;