Δανάη Παππά:Η φωτό με μαγιό & σορτς που πρόδωσε τους τέλειους κοιλιακούς της

Δανάη Παππά:Η φωτό με μαγιό & σορτς που πρόδωσε τους τέλειους κοιλιακούς της

Τι κορμί είναι αυτό;

Αναμφίβολα ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια της ελληνικής showbiz είναι η Δανάη Παππά την οποία και γνωρίσαμε πριν από περίπου τρία χρόνια, μέσα από την σειρά του Alpha «Το Τατουάζ». Η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου μας γνώρισε τη Δανάη, και από τότε έχουμε γίνει φυσικά fan και follower της στο Instagram. Η νεαρή ηθοποιός διαθέτει ένα από τα πιο ωραία accounts της ελληνικής showbiz και συχνά πυκνά τη χαζεύουμε μέσα από φωτογραφίες της.

Βέβαια λίγο περισσότερο κολλάμε με αυτές που βλέπουμε τις αναλογίες και το καλλίγραμμο κορμί της. Και πίστεψε μας δεν είναι λίγες. Αυτό βέβαια το γνωρίζεις καλά, μιας και ουκ ολίγες φορές την έχουμε δει να ποζάρει με μαγιό ή με κάποιο σορτς ή φόρεμα. Και η σημερινή είναι μια τέτοια μέρα, που απλά καθόμαστε και κοιτάμε το κορμί της.

Η Δανάη Παππά έχει άψογο κορμί και η φωτό που ανέβασε μερικές ημέρες πριν με μαγιό και καυτό σορτς μας τρέλανε. Οι κοιλιακοί της απλά δεν υπάρχουν, και το κορμί της είναι σίγουρα στη λίστα με τα πιο καλλίγραμμα στη ελληνική showbiz. Στη φωτογραφία για την οποία και γράφονται οι γραμμές αυτές, η Δανάη φοράει το πάνω μέρος του μαγιό της, ένα top σε μαύρη απόχρωση και ένα κοντό κίτρινο σορτς, το οποίο εκτός από τους κοιλιακούς της, μας αφήνει να δούμε και τα γυμνασμένα πόδια της.

Για άλλη μια φορά η Δανάη Παππά παίρνει από εμάς το βραβείο του απόλυτου sexiness (κορμί οκ δεν το σχολιάζουμε άλλο, δες απλά τις φωτό).