Άννα Κορακάκη: Έχεις δει την 24χρονη Ολυμπιονίκη χωρίς ίχνος μακιγιάζ;

Άννα Κορακάκη: Έχεις δει την 24χρονη Ολυμπιονίκη χωρίς ίχνος μακιγιάζ;

Είναι πανέμορφη

Η Άννα Κορακάκη είναι Ελληνίδα σκοπεύτρια και ολυμπιονίκης. Διανύει το 24ο έτος της ηλικίας της και μέχρι τώρα έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο, αλλά και το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων, και και έγινε ο δεύτερος Έλληνας αθλητής μετά τον Κωνσταντίνο Τσικλητήρα το 1912 και η πρώτη γυναίκα Ελληνίδα αθλήτρια στην ιστορία των Ελληνικών Ολυμπιακών Ομάδων, που κατέκτησε δύο μετάλλια στην ίδια διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων.

Είναι αθλήτρια του Ωρίωνα Θεσσαλονίκης και προπονητής της είναι ο πατέρας της, Τάσος Κορακάκης. Αθλείται στη σκοποβολή από το 2009 και σπουδάζει Ειδική Αγωγή στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Αποτέλεσε μάλιστα την πρώτη γυναίκα η οποία έλαβε ως πρώτη λαμπαδηδρόμος την Ολυμπιακή Φλόγα μετά το άναμμα της για τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Η Άννα είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι και αυτό το βλέπουμε και μέσα από το Instagram account της, και τις φωτογραφίες που ανεβάζει κάθε τόσο. Έχει φανταστικό σώμα, την έχουμε δει και με μαγιό άλλωστε, όμως η φωτογραφία που ανέβασε λίγες ώρες πριν στο προφίλ της μας ενθουσίασε. Η 24χρονη αθλήτρια ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει εντελώς αμακιγιάριστη και μας έβγαλε ένα τόσο όμορφο φθινοπωρινό mood, που σχεδόν μας ήρθε στο μυαλό η μυρωδιά από τα πρωτοβρόχια.

«Λαχταρούσα αυτές τις «μουντές» μέρες και σήμερα η Δράμα μου χάρισε μία, με ξύπνησε με βροχή κι επιτέλους μοιάζει φθινόπωρο», έγραφε στο caption της φωτογραφίας της, και μια ζήλεια για τον καιρό τη νιώσαμε. Δες τη φωτό και πόσο κούκλα είναι στη gallery που ακολουθεί.