Μαρία η άσχημη: Η πρωταγωνίστρια ποζάρει με μπικίνι και εντυπωσιάζει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μαρία η άσχημη: Η πρωταγωνίστρια ποζάρει με μπικίνι και εντυπωσιάζει

Πόσο φανταστικό κορμί έχει

Η Μαρία η Άσχημη ήταν μία από τις πιο ωραίες και με νόημα τηλεοπτικές σειρές που παίχτηκε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση. Μια άσχημη φαινομενικά γυναίκα, ερωτεύεται το αφεντικό της και καταφέρνει με τον χαρακτήρα και τον εσωτερικό της κόσμο να τον κάνει κι εκείνον να την ερωτευτεί παράφορα. Βέβαια εδώ δεν είμαστε για να σου εξιστορήσουμε το νόημα και την πλοκή της σειράς, την οποία μπορείς να δεις και στο YouTube ανά πάσα ώρα και στιγμή, αλλά για να «σχολιάσουμε» την πρωταγωνίστρια της σειράς.

Η Αγγελική Δαλιάνη που την εποχή που παιζόταν η σειρά μέχρι την στιγμή της μεταμόρφωσης έβγαινε έξω και έδινε συνεντεύξεις σαν Μαρία η Άσχημη, είναι μία πάρα πολύ όμορφη γυναίκα και παντρεμένη –στην πραγματική ζωή- με τον Φίλιππο (aka Μάνος Παπαγιάννης). Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδάκια, τη Λυδία και τον Νικήτα και έχουν μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Και κάπως έτσι το δίλημμα της σειράς Αλέξης Μαντάς ή Φίλιππος Δεληγιάννης μοιράστηκε δίκαια. Στη σειρά με τον Αλέξη, στην πραγματική ζωή με τον Φίλιππο. Η Αγγελική Δαλιάνη είναι ένα πολύ όμορφο και γλυκό κορίτσι και αυτό είναι κάτι που βλέπουμε κάθε τόσο και μέσα από το Instagram account της. Η ηθοποιός έχει επίσης κι ένα εξαιρετικό κορμί που δεν μπορείς να μην σχολιάσεις.

Στη φωτογραφία που ανέβασε πριν από μερικές ώρες στο account της, η ηθοποιός ποζάρει ξαπλωμένη στην ακροθαλασσιά φορώντας το μαύρο μπικίνι της και δείχνοντας μας τις φανταστικές αναλογίες της. Είναι κούκλα και κορμάρα και γιατί να το κρύψει άλλωστε.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.