Δούκισσα Νομικού: Τι ξεχωριστό έχει το «τρίτο» παιδί της;

Δούκισσα Νομικού: Τι ξεχωριστό έχει το «τρίτο» παιδί  της;

Η απάντηση που έδωσε στο Instagram account της

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Δούκισσα Νομικού, παρέα με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα δύο παιδάκια τους. Η μικρή Αναστασία μάλιστα είχε εχθές τα γενέθλιά της, κι έγινε ενός έτους. Η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία στο account της για να της ευχηθεί χρόνια πολλά και αν εξαιρέσεις το γεγονός πως δεν βλέπουμε το προσωπάκι της, η φωτό είναι πραγματικά αξιολάτρευτη.

Η Αναστασία έγινε ενός έτους και εμείς την είδαμε για πρώτη φορά στο Instagram της μαμάς της χωρίς φίλτρα και φατσούλες. Δεν μπορούμε να φανταστούμε σε ποιον μοιάζει, όμως είναι κι εκείνη το ίδιο ξανθούλα με τον Σάββα, οπότε ίσως έχουν τα χαρακτηριστικά της Δούκισσας. Πάντως σύμφωνα με την παρουσιάστρια καταλαβαίνουμε πως ο Σάββας και η Αναστασία δεν έχουν πάρει τα μάτια της.

Για την ακρίβεια η παρουσιάστρια μέσα από το Instagram account της στο Q&A που έκανε πριν από δύο μέρες ανέφερε πως τα μάτια της τα έχει πάρει το τρίτο της παιδάκι. Και όπως αντιλαμβάνεσαι η απάντηση αυτή δεν γινόταν να μη σχολιαστεί. Ξεκάθαρα μπορούμε να φανταστούμε πως η Δούκισσα εμμέσως πλην σαφώς μας είπε κάτι για τρίτη εγκυμοσύνη. Και αν δεν είναι ήδη, τότε απλά έκανε μια αναφορά μελλοντική πως θα ήθελε τρίτο παιδάκι για να πάρει και τα μάτια της, που πραγματικά είναι φανταστικά με την ιδιαιτερότητά τους.

Πάντως δεν θα μας φανεί καθόλου περίεργο αν μας ανακοινώσει πως είναι ξανά έγκυος, αν και πιστεύουμε πως το σχόλιό της ήταν χιουμοριστικό, αν όχι μελλοντικό.

Δες την απάντησή της στη gallery παρακάτω, μαζί με τη νέα φωτό της Αναστασίας.