Ζευγάρι ηθοποιών που γνωρίστηκαν στη δουλειά περιμένει το πρώτο του παιδί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ζευγάρι ηθοποιών που γνωρίστηκαν στη δουλειά περιμένει το πρώτο του παιδί

Η φωτό με φουσκωμένη κοιλιά

Το 2020 εκ των πραγμάτων δεν συγκαταλέγεται στις χρονιές που θα θέλαμε πάρα πολύ να ξαναζήσουμε κάποια στιγμή στο μέλλον, αναπολώντας όλα αυτά τα «καλά» που είχε. Και αυτό γιατί τα καλά που μας έφερε οριακά μετρούνται στα δάχτυλα τους ενός χεριού μας. Μπορεί να έχει φέρει πολλά κακά μέχρι στιγμής, όταν όμως μαθαίνουμε για αγαπημένα μας ζευγάρια πως πρόκειται να γίνουν γονείς, τότε ξεχνάμε για λίγο όλα όσα έχουν συμβεί.

Η σημερινή μέρα μας επεφύλασσε την καλύτερη έκπληξη όλων, αφού αγαπημένο ζευγάρι ηθοποιών που γνωρίστηκε στη δουλειά, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε περιμένει το πρώτο του παιδί. Εκείνος ένας κούκλος, ένας άντρας που θα ήθελαν πολλές, όμως τον κέρδισε η κοκκινομάλλα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και το ωραίο χαμόγελο.

Οκ, μάλλον δεν έχουμε βοηθήσει και πολύ με την περιγραφή, αλλά θα σου πούμε ακόμη ένα sos για να το βρεις. Εκτός του ότι και οι δύο είναι εκπληκτικοί σε αυτό που κάνουν, έγιναν ευρέως γνωστοί και τους αγαπήσαμε μέσα από τους χαρακτήρες τους στο Game of Thrones. Και τώρα σίγουρα κατάλαβες για ποιους λέμε. Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2018 σε ένα μικρό εκκλησάκι στο Kirton of Rayne του Aberdeenshire ενώ η γαμήλια δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο Wardhill Castle, το κάστρο που ανήκει εδώ και 900 χρόνια στην οικογένεια της Leslie.

Ναι σωστά κατάλαβες, μιλάμε για τον Kit Harington και τη Rose Leslie, οι οποίοι έπειτα από δύο χρόνια έγγαμου βίου, πολλές φήμες χωρισμού και τις δυσκολίες που πέρασαν με την απεξάρτηση του Kit, περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι. Παρόμοιο δημοσίευμα είχε κυκλοφορήσει και τον Οκτώβρη του 2018, το οποίο όμως δεν ήταν αληθές.

Αυτή τη φορά όχι μόνο είναι, αλλά την ανακοίνωση έκανε ο Peter Dinklage, ο οποίος ανέβασε στο Instagram account του φωτογραφία της Rose με φουσκωμένη την κοιλίτσα. Απίστευτη χαρά πήραμε σήμερα, κι ελπίζουμε να είναι και αυτοί ευτυχισμένοι.

Δες τη φωτό στη gallery που ακολουθεί.