Η Gwyneth Paltrow πόζαρε ολόγυμνη στο Instagram για τα γενέθλιά της (ουάου)

3 SHARES

Τα 48 είναι τα νέα 18 για την Paltrow

H Gwyneth Paltrow είναι το παράδειγμα που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου αν σε αγχώνει ο χρόνος και το πώς θα είσαι λίγο πριν τα πενήντα! Η ηθοποιός είχε τα γενέθλιά της και έκλεισε τα 48 οπότε αποφάσισε το post που θα κάνει για την σημαντική αυτή ημέρα να έχει και το καλύτερο outfit.

Η ίδια η Paltrow αποφάσισε πως το γενέθλιο outfit που της ταιριάζει είναι το γυμνό της κορμί, το οποίο (Ω θεέ) θα σε εντυπωσιάσει πραγματικά. 

«Σας ευχαριστώ για τις γενέθλιες ευχές σας», τόνισε η Gwyneth και εξήγησε πως φορούσε το βούτυρο σώματος της Goop για να δείχνει τόσο θεά. Η ηθοποιός κάλυψε μόνο τα επίμαχα σημεία αλλά οι απίθανες αναλογίες του γυμνού κορμιού της δεν κρύβονται και το πλήθος σχολίων φανερώνει του λόγου το αληθές.

Ανάμεσα στα σχόλια που δέχτηκε η 48χρονη, ήταν κι εκείνο της κόρης της Martin Apple, η οποία μάλωσε τη μαμά της γράφοντας ένα χαρακτηριστικό  θυμωμένο Mom. Η άτακτη μαμά αρκέστηκε απλά σε σκανταλιάρικα emoticons.

Δες την φωτογραφία παρακάτω και το σχόλιο της Apple αλλά και τις ξεχωριστές ευχές της Demi Moore, κολλητής της Paltrow τον τελευταίο καιρό

3 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ