Η Gwyneth Paltrow πόζαρε ολόγυμνη στο Instagram για τα γενέθλιά της (ουάου)

Πατούλια Κατερίνα
Η Gwyneth Paltrow πόζαρε ολόγυμνη στο Instagram για τα γενέθλιά της (ουάου)

Τα 48 είναι τα νέα 18 για την Paltrow

H Gwyneth Paltrow είναι το παράδειγμα που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου αν σε αγχώνει ο χρόνος και το πώς θα είσαι λίγο πριν τα πενήντα! Η ηθοποιός είχε τα γενέθλιά της και έκλεισε τα 48 οπότε αποφάσισε το post που θα κάνει για την σημαντική αυτή ημέρα να έχει και το καλύτερο outfit.

Η ίδια η Paltrow αποφάσισε πως το γενέθλιο outfit που της ταιριάζει είναι το γυμνό της κορμί, το οποίο (Ω θεέ) θα σε εντυπωσιάσει πραγματικά.

«Σας ευχαριστώ για τις γενέθλιες ευχές σας», τόνισε η Gwyneth και εξήγησε πως φορούσε το βούτυρο σώματος της Goop για να δείχνει τόσο θεά. Η ηθοποιός κάλυψε μόνο τα επίμαχα σημεία αλλά οι απίθανες αναλογίες του γυμνού κορμιού της δεν κρύβονται και το πλήθος σχολίων φανερώνει του λόγου το αληθές.

Ανάμεσα στα σχόλια που δέχτηκε η 48χρονη, ήταν κι εκείνο της κόρης της Martin Apple, η οποία μάλωσε τη μαμά της γράφοντας ένα χαρακτηριστικό θυμωμένο Mom. Η άτακτη μαμά αρκέστηκε απλά σε σκανταλιάρικα emoticons.Δες την φωτογραφία παρακάτω και το σχόλιο της Apple αλλά και τις ξεχωριστές ευχές της Demi Moore, κολλητής της Paltrow τον τελευταίο καιρό

DPG Network