Αλιμπέρτη - Λιαδέλης: Επανασύνδεση ή σενάρια επιστημονικής φαντασίας;

Αλιμπέρτη - Λιαδέλης: Επανασύνδεση ή σενάρια επιστημονικής φαντασίας;

Επανασύνδεση μετά απο τέσσερις μήνες σύμφωνα με δημοσιεύματα περιοδικών.

Μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους φαίνεται πως δίνουν η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Παναγιώτης Λιαδέλης μετά τον χωρισμό τους -πάντα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Η παρουσιάστρια και ο συμπαθής αθλητής, σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, είναι αχώριστοι τους τελευταίους 4 μήνες και βιώνουν μαζί την ιδανική σχέση χωρίς δεσμεύσεις και με ελευθερία κινήσεων. Οι δυο τους αν και ποτέ δεν παραδέχτηκαν δημόσια το αν ήταν ζευγάρι στο παρελθόν, κρατάνε χαμηλούς τόνους.

Ο Παναγιώτης είναι στον Βόλο αυτό το διάστημα -και μάλιστα τον είχα δει την προηγούμενη Τετάρτη στην Γλυφάδα από όπου έφευγε με το αυτοκινητό του για την γεννέτειρά του. Ήταν πολύ καλά και ευδιάθετος.

Κάποια στιγμή έπεσαν τίτλοι τέλους στη σχέση τους όπως αναφέραμε και νωρίτερα. Φαίνεται όμως πως οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται και έτσι αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα τους.

Σύντομα, πάντως, θα φανεί αν είναι μαζί μιας και το καλοκαίρι θα κάνουν κοινές διακοπές αν και εφόσον είναι ερωτευμένοι και δεν μπορούν να είναι μακριά ο ένας απο τον άλλον.