Η ηθοποιός διαθέτει αυτό το σώμα με κολάν ένα μήνα μετά τη γέννα

Πατούλια Κατερίνα
Η ηθοποιός διαθέτει αυτό το σώμα με κολάν ένα μήνα μετά τη γέννα

Η ηθοποιός ξεκίνησε ήδη να γυμνάζεται

Στα τέλη Αυγούστου η 34χρονη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα μικρό αγοράκι. Αν νομίζεις πως στον μήνα αυτό, η Lea Michele μένει στο σπίτι κάνεις λάθος. Πέρα από την φροντίδα του γιου της, η ηθοποιός του Glee αποφάσισε γρήγορα να επιστρέψει στις συνήθειες άθλησής της.

Η Lea και ο 37χρονος σύζυγός της Zandy Reich ξεκίνησαν να τρέχουν και πάλι μαζί αφήνοντας τον γιο του Ever Leo στο σπίτι.
Η Μichele φορούσε φούξια αθλητική μπλούζα και μαύρο κολάν και είναι σαφές πως το σώμα της δεν θυμίζει σε τίποτα γυναίκα που έφερε το πρώτο της παιδί στον κόσμο πριν ένα μήνα.

Τόσο η Lea όσο και ο αγαπημένος της φορούσαν μάσκα ακόμα και στην προπόνηση και διατηρούσαν αποστάσεις από τον υπόλοιπο κόσμο εξαιτίας του κορονοϊού αλλά και το νεογέννητου που έχουν σπίτι.

«ForEver grateful for this true blessing»,είχε γράψει η Lea στην λεζάντα της πρώτης της φωτογραφίας με τον γιο της στην αγκαλιά τονίζοντας το όνομα του αγοριού μέσα στη λέξη για πάντα, με το caption ωστόσο να αναφέρει: «Για πάντα ευγνώμων γι’ αυτή την πραγματική ευλογία».



Δες το σώμα της Michele μετά την γέννα στο παραπάνω βίντεο και θυμήσου τα πρώτα της posts ως νέα μαμά στην παρακάτω gallery.