Ο Ewan McGregor υιοθέτησε ένα ακόμα κοριτσάκι

Ο Ewan McGregor υιοθέτησε ένα ακόμα κοριτσάκι

Ο ηθοποιός αποκάλυψε, κατά λάθος, σε πρόσφατη συνέντευξη πως αυτός και η γυναίκα του υιοθέτησαν ένα ακόμα παιδί.

Ο Ewan McGregor είναι γνωστός, εκτός από το τεράστιο ταλέντο του, και για την πολύ καλά προστατευμένη οικογενειακή του ζωή, καθώς σπάνια μιλά για αυτήν και ακόμα πιο σπάνια κυκλοφορούν φωτογραφίες της οικογένειάς του στο διαδίκτυο και τις φυλλάδες.

Παρ' όλα αυτά, ακόμα και στον McGregor μπορεί να ξεφύγουν μερικές φορές κάποια πράγματα, πάνω στον ενθουσιασμό του.

Ο 40χρονος ηθοποιός έδινε συνέντευξη στο Los Angeles για την προώθηση της νέας του ταινίας «Beginners», όταν εκ παραδρομής του ξέφυγε και αποκάλυψε πως αυτός και η γυναίκα του, Eve Mavrakis, υιοθέτησαν ένα ακόμα κοριτσάκι.

«Η γυναίκα μου και τα τέσσερα μου κορίτσια –η μία 15 χρονών, οι άλλες δύο 9 και το μωρό μας που είναι τεσσάρων μηνών- έρχονται συχνά μαζί μου στις αργίες και στις διακοπές, ή αν οι τοποθεσίες των γυρισμάτων και τα προγράμματά τους το επιτρέπουν» είπε κάποια στιγμή ο ηθοποιός, αποκαλύπτοντας την τέταρτη κόρη που δεν ξέραμε, μέχρι τώρα, πως υπάρχει.

Το ζευγάρι έχει δύο φυσικές κόρες, την 15χρονη Clara και την 9χρονη Esther, την 9χρονη Jamiyan που υιοθέτησαν από τη Μογγολία και, πλέον, τη νέα του υιοθετημένη κορούλα των τεσσάρων μηνών, για την οποία ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά ούτε το όνομα ούτε το μέρος από το οποίο υιοθετήθηκε.

Ο McGregor είπε επίσης στη συνέντευξή του πως «Κατανοώ πως μπορεί να είναι βαρετό το να παίζεις με τόσο νέα παιδιά, το να λες μια ιστορία ξανά και ξανά για παράδειγμα, αλλά το μυστικό είναι να είσαι εκεί. Αν έχεις αποφασίσει να παίζεις με τα παιδιά σου, τότε παίξε. Μην κοιτάς χαρτιά στο γραφείο σου και μην ρίχνεις κλεφτές ματιές στον υπολογιστή. Κλείσε το Blackberry. Αφέσου στον κόσμο τους. Ακόμα και αν το κάνεις για μικρό χρονικό διάστημα, θα σημαίνει πολλά τόσο για εσένα όσο και για αυτά».