Το παιδί της πριγκίπισσας Ευγενίας δεν θα έχει τίτλο και ο λόγος είναι σοβαρός!

Πατούλια Κατερίνα
Το παιδί της πριγκίπισσας Ευγενίας δεν θα έχει τίτλο και ο λόγος είναι σοβαρός!

Η Ευγενία έχει πάρει μια σημαντική απόφαση

Προσοχή- προσοχή! Φαίνεται πως η εγκυμονούσα πριγκίπισσα Ευγενία ακολουθεί τα χνάρια του ξαδέρφου της πρίγκιπα Harry και δεν είμαστε σίγουροι πόσο χαρούμενη είναι η βασίλισσα Ελισάβετ.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Vanity Fair η 30χρονη Ευγενία δεν θα δεχτεί κάποιον τίτλο ευγενείας για το παιδί της από την βασίλισσα κι αυτό γιατί όπως ανέφερε πρόσωπο από το περιβάλλον της πριγκίπισσας θεωρεί τον τίτλο κατάρα.

Όπως έχει πει στο περιβάλλον της η εγγονή της Ελισάβετ, θεωρεί και η ίδια και ο σύζυγός της πως οι τίτλοι δεν έχουν ουσία αλλά θέλουν το παιδί τους υγιές και ευτυχισμένο:

Μιλώντας στην Katie Nicholl, το άτομο από το περιβάλλον της Ευγενίας τόνισε:

«Η Ευγενία ξέρει καλά πως ένας τίτλος μπορεί να γίνει και κατάρα και ευλογία και η ίδια αλλά και ο Jack θέλουν το παιδί τους να ζήσει μια κανονική ζωή και να δουλέψει για να βγάλει χρήματα για να κερδίσει τη ζωή του».



Πηγές ταυτόχρονα εξηγούν πως η Ευγενία θα επιλέξει ένα συνηθισμένο όνομα για το παιδί κι όχι κάποιο πριγκιπικό ενώ το μωρό που θα γεννηθεί στις αρχές του 2021, δεν λαμβάνει έτσι κι αλλιώς αυτόματα κάποιον τίτλο, παρά μόνο αν του δώσει κάποιον η βασίλισσα. Το πρωτόκολλο διευκρινίζει πως μόνο τα εγγόνια της μονάρχη λαμβάνουν αυτόματα τον τίτλο του πρίγκιπα ή της πριγκίπισσας αλλά η Ελισάβετ είχε την πρόθεση να κάνει έναν τίτλο δώρο στο παιδί της αγαπημένης της εγγονής.

Η Ευγενία και η Βεατρίκη, κόρες του πρίγκιπα Andrew, γιου της βασίλισσας δεν είναι πρωτεύοντα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, μιας και δεν απασχολούνται full time με τα royal καθήκοντά τους.

Η Βεατρίκη και η Ευγενία είναι ένατες και δέκατες στην σειρά διαδοχής του θρόνου, δουλεύουν σε άλλες full time εργασίες εκτός Παλατιού και δεν λαμβάνουν ενίσχυση από το ταμείο του Παλατιού.