Kim Kardashian-Kanye West: Ήρθε η πανηγυρική διάψευση του διαζυγίου;

Kim Kardashian-Kanye West: Ήρθε η πανηγυρική διάψευση του διαζυγίου;

Προσπαθούν... Μας πείθουν όμως; 

Πολλά έχουν γίνει και ακόμα περισσότερα έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για το ζεύγος Kanye West-Kim Kardashian, οι οποίοι μετά το δημόσιο ξέσπασμα – κατάρρευση του Kanye, έφτασαν ένα βήμα πριν το διαζύγιο, αν και για πολλούς το ζεύγος ήδη ζει χωριστά.

Έκτοτε, κανένας από τους δύο δεν έκανε κάποια σχετική δήλωση, παρόλο που τα γεγονότα γύρω τους τρέχουν, με την ανακοίνωση της ολοκλήρωσης του KUWTK αλλά και μία σειρά παράξενων συμπεριφορών από πλευράς Kanye, με αποκορύφωμα την ανεκδιήγητη πράξη του όταν παρέλαβε το Grammy του στα πρόσφατα βραβεία.

Φαίνεται όμως ότι ο έρωτάς τους είναι δυνατός και οι δυο τους εμφανίστηκαν σε γάμο φιλικού ζευγαριού, με την Kim να ανεβάζει story- ο γάμος έγινε σε κήπο- και να γράφει από πάνω «Date Night».

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να βγάλουν συμπεράσματα και να καταλήξουν στο ότι κάνουν ακόμη μία προσπάθεια να σώσουν το γάμο τους.

Μακάρι να μπορούσαμε να βγάλουμε άκρη με το συγκεκριμένο ζεύγος μιας και δεν αποκλείουμε ακόμα και αυτό να είναι διαφημιστικό κόλπο.

Δες την παρακάτω gallery: