Φαίη Σκορδά για το τρίτο παιδί: «Λατρεύω τα παιδιά αλλά...»

Φαίη Σκορδά για το τρίτο παιδί: «Λατρεύω τα παιδιά αλλά...»

Το διαζύγιο που δεν ήθελε και ο νέος δεσμός της Φαίης

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Φαίη Σκορδά στον Νίκο Χατζηνικολάου όπου η 40χρονη παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά και για το διαζύγιό της από τον Γιώργο Λιάγκα και για τον δεσμό της με τον Νίκο Ηλιόπουλο αλλά και για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός τρίτου παιδιού.

«Δεν ήθελα καθόλου να χωρίσω, η οικογένεια είναι για μένα ιερή, μπορεί στην αρχή να ήταν δύσκολα, να είμαστε διαφορετικοί αλλά είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και είμαστε οικογένεια, με την ύπαρξη παιδιών δεν χωρίζεις ποτέ με τον άλλο, υπάρχουν πάντα τα παιδιά να σε ενώνουν απλά χωρίσαμε ως ζευγάρι», εξήγησε η Φαίη.

Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου που είναι και κουμπάρος του ζευγαριού εξήγησε πως ούτε ο ίδιος κατάλαβε ποτέ γιατί χώρισε το ζευγάρι και αναρωτήθηκε μήπως ευθύνεται γι’ αυτό το γεγονός πως εργάζονταν μαζί, η Φαίη απέκλεισε αυτή την πιθανότητα τονίζοντας πως είχαν έναν κοινό στόχο και δεν θεωρεί πως αυτό έπαιξε ρόλο, γιατί θα ήταν η εύκολη λύση.

«Εγώ με τον Γιώργο γελούσα, περνούσα καλά, με το χιούμορ του, απλά ο τρόπος που βλέπαμε κάποια πράγματα ήταν διαφορετικός, εγώ έβλεπα το άσπρο, εκείνος έβλεπε το μαύρο, όσοι έχουν ζήσει ένα διαζύγιο, στην αρχή ξέρουν ότι υπάρχει ένας εκνευρισμός, εγώ πάντα βγάζω ένα πρόγραμμα με τις δραστηριότητες των παιδιών, πάντα τον ενημερώνω, εγώ με τα παιδιά δεν είμαι χαλαρή και ο Γιώργος μπορεί να με θεωρεί υπερβολική. Τα παιδιά βέβαια τον κάνουν ότι θέλουν».



Όσο για τη νέα σχέση της παρουσιάστριας με τον Νίκο Ηλιόπουλο και την προοπτική που έχει αυτή, η Φαίη μίλησε και εξήγησε πώς ακριβώς νιώθει:

«Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια έδειξα πώς χειρίζομαι την προσωπική μου ζωή, αν θέλω κάτι να το πω θα το πω, είναι ένας άνθρωπος που με κάνει χαρούμενη, είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και σέβομαι για τον τρόπο που με βλέπει και με κάνει να νιώθω ωραία, δεν θα άφηνα να βγει κάτι προς τα έξω αν δεν είχε προοπτική αυτή η σχέση, έχω φωτογραφίες μόνο με τον Γιώργο πριν τον γάμο μου και τώρα με τον Νίκο».

Κι εκεί ήρθε η αναμενόμενη ερώτηση για την Φαίη και το ενδεχόμενο να γίνει μαμά για τρίτη φορά.

«Λατρεύω τα παιδιά αλλά για μένα το πιο σημαντικό πράγμα είναι ο Γιάννης και ο Δημήτρης, μέσα μου νιώθω πως επειδή εξαιτίας μου και εξαιτίας του διαζυγίου που πήραμε με τον Γιώργο δυσκολέψαμε τα παιδιά μας, δεν θα ήθελα να τα φέρω σε μια ακόμα δύσκολη θέση, αν έρθει οτιδήποτε και δεν επηρεάσει τα παιδιά, θα το κάνω απλά το έχω άγχος».

Η Φαίη πάντως αποκάλυψε πως η νονά της την οποία λατρεύει έχει δώσει την έγκριση στον νέο της δεσμό.