Όχι στο ριάλιτι από την Meghan Markle αλλά υπάρχει άλλη ταινία που θα ξεπουλήσει

Πατούλια Κατερίνα
Όχι στο ριάλιτι από την Meghan Markle αλλά υπάρχει άλλη ταινία που θα ξεπουλήσει

Tέλος οι φήμες για ριάλιτι με κάμερες μέσα στο σπίτι των Sussexes

Τέλος στις φήμες που έσκασαν χτες και υποστήριζαν πως ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα λάβουν μέρος σε ριάλιτι που θα ακολουθεί τη ζωή τους με κάμερες για τρεις μήνες για λογαριασμό του Netflix.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex διέψευσαν την είδηση με επίσημη ανακοίνωση όπου τονίζεται πως το ζευγάρι δεν θα λάβει μέρος σε ΚΑΝΕΝΑ ριάλιτι.

Βέβαια, το ότι κλείνει η πόρτα του ριάλιτι δεν σημαίνει πως δεν θα δούμε τίποτα για την ζωή των Sussexes, μιας και η Sun επανέρχεται υποστηρίζοντας πως Meghan και Harry έχουν κινηματογραφήσει σκηνές από την ζωή τους στη διάρκεια του Megxit αλλά και από τον πρώτο χρόνο τους στις ΗΠΑ και θα χρησιμοποιήσουν το υλικό αυτό για την δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ χωρίς κανείς να γνωρίζει αν αυτό θα περιλαμβάνεται στην συμφωνία με το Netflix.

Πηγές πάντως από το περιβάλλον του Παλατιού ανησυχούν για το τι θα επιλέξουν οι royals να γίνει γνωστό για το Megxit, ειδικά την στιγμή που ο Harry με την καλή του έχουν ήδη παραβιάσει βασική συμφωνία της αποχώρησής τους, στην οποία διαβεβαίωσαν την βασίλισσα πως δεν θα εμπλακούν στην πολιτική.



Ήδη την προηγούμενη εβδομάδα, στο πλαίσιο του βίντεο για την συμμετοχή τους στην λίστα του περιοδικού Time με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους, Harry και Meghan καλούσαν τους Αμερικάνους να πάνε να ψηφίσουν.

Κι όλα αυτά συμβαίνουν ενώ στις 15 Οκτώβρη εκδίδεται νέο βιβλίο με τίτλο Η Μάχη των Αδερφών, από τον Robert Lacey, που βοηθάει και την παραγωγή του Crown με στοιχεία για την βασιλική οικογένεια.

Στο βιβλίο αυτό, γίνεται αποκάλυψη της σχέσης και όσων ειπώθηκαν σε εκείνο το περιβόητο meeting ανάμεσα σε Harry και William για να παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το Megxit.