Δανάη Παππά: Οι διακοπές στο εξωτερικό με τον σύντροφό της (photos + vids)

Δανάη Παππά: Οι διακοπές στο εξωτερικό με τον σύντροφό της (photos + vids)

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας διανύουν την καλύτερη περίοδο στη σχέση τους.

Η Δανάη Παππά έχει κερδίσει μεγάλο και πιστό κοινό που την ακολουθεί αδιάκοπα στον λογαριασμό της στο Instagram. Λογικό, βέβαια, αν σκεφτείς ότι, πέρα από ταλαντούχο κορίτσι, έχει και ένα προφίλ που εύκολα ακολουθούσε κάποιος άσχετα με την ιδιότητά της. Υπάρχει συχνή ανανέωση με φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της, από τις εξορμήσεις της και τις επισκέψεις της στη θάλασσα και δίκαια πλέον ανήκει στην κατηγορία της influencer, έχοντας πάνω από 180 χιλιάδες followers.

Από το 2019, η γλυκιά ηθοποιός έχει σχέση με τον Λάμπρο Λάζαρη, με τον οποίο πλέον μένει μαζί στην ίδια στέγη. Αυτή είναι μία απόφαση που σίγουρα μας δείχνει ότι τα πράγματα μεταξύ τους είναι πολύ καλά και ότι το ζευγάρι διανύει μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του.

Στην παρούσα φάση, όμως, πήραν την απόφαση να κάνουν ένα ταξίδι στην Ιταλία και να απολαύσουν μερικές στιγμές οι δυο τους, εξερευνώντας, παράλληλα, και τη γείτονα χώρα.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν ανέβει στον λογαριασμό της δείχνουν την ηθοποιό να κάνει τις βόλτες της φορώντας μάσκα, ώστε να προσέξει περισσότερο, και το ζευγάρι να περνάει υπέροχα στα τοπία όπου βρίσκεται.

Δες πώς περνάνε στο ταξίδι τους στα βίντεο και στην gallery που βρίσκονται στη συνέχεια.