Έγκυος στο πρώτο της παιδί διάσημο μοντέλο της Victoria’s Secret

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έγκυος στο πρώτο της παιδί διάσημο μοντέλο της Victoria’s Secret

Οι απίστευτες φωτό με φουσκωμένη κοιλιά

Λίγους μήνες πριν το 2020 εκπνεύσει και μας αφήσει επιτέλους στην ησυχία μας έπειτα από όλα αυτά που μας έχει φέρει και έχουμε περάσει, έχουν ανακοινωθεί κάποιες εγκυμοσύνες που πραγματικά δεν τις περιμέναμε με τίποτα. Αυτή της Gigi Hadid για παράδειγμα, είναι μία από τις εγκυμοσύνες που δεν πιστεύαμε καν να ακούσουμε. Έπειτα μόλις λίγα 24ωρα πριν μάθαμε πως η Amanda Seyfried αποκάλυψε πως έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της κάτω από άκρα μυστικότητα.

Και κάπως έτσι μία ακόμη εγκυμοσύνη ήρθε να ταράξει τα νερά της showbiz και του μαγικού κόσμου της μόδας. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η ξανθιά καλλονή ανεβάζοντας κάποιες φωτογραφίες στο Instagram account της με φουσκωμένη την κοιλίτσα. Ο λόγος για την Elsa Hosk η οποία ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον αγαπημένο της Tom Daly.

«Κρατάω αυτόν τον άγγελο στην κοιλιά μου μυστικό για λίγο. Νιώθω κάτι περισσότερο από ενθουσιασμένη και τυχερή που έχω ένα μωράκι και ξεκινάω το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου με τον άνδρα των ονείρων μου», το 31χρονο μοντέλο έγραψε στο Instagram κάτω από τις φωτογραφίες της στις οποίες δεν φορούσε τίποτα άλλο πέρα από ένα γούνινο παλτό, δείχνοντας μας τη φουσκωμένη κοιλιά της. Η Hosk μοιράστηκε επίσης ότι είναι λίγο περισσότερο από τεσσάρων μηνών, γράφοντας, «σχεδόν μισή διαδρομή για το τέλος».

Δες τις φωτογραφίες και το βίντεο που ανέβασε στο account της παρακάτω στη gallery που ακολουθεί.