GNTM 3: Αυτό είναι το πρόσωπο που αποχώρησε απόψε από το GNTM

GNTM 3: Αυτό είναι το πρόσωπο που αποχώρησε απόψε από το GNTM

Αν και είχαμε υψηλές προσδοκίες, δεν πέρασε στην επόμενη φάση.

Το παιχνίδι έχει αρχίσει να μας προβληματίζει ιδιαίτερα, μιας και πραγματικά φέτος δε μπορούμε να προβλέψουμε με ακρίβεια ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα καταφέρουν να περάσουν στις επόμενες φάσεις του διαγωνισμού. Η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης ήταν σαν αγώνας δρόμου και μάλιστα... μετ' εμποδίων.

Η γυμνή φωτογράφιση αποδείχθηκε ένα από τα πιο δύσκολα challenges τόσο για τα αγόρια, όσο και για τα κορίτσια. Όσο κι αν μας φαίνεται σα ψέμα, ακόμη και άψογες φωτογραφίσεις- τουλάχιστον στα μάτια μας- δεν πήραν και τις καλύτερες κριτικές. Εκείνοι που εντυπωσίασαν περισσότερο με τις πόζες τους πάντως ήταν τα παιδιά που καμία σχέση δεν είχαν με το χώρο της μόδα.

Κάτι τέτοιο αποδεικνύει ότι ο ανταγωνισμός, όπως σου είχαμε πει εξ' αρχής, είναι τεράστιος. Και φτάσαμε λοιπόν στην πρώτη αποχώρηση. Αυτό κι αν μοιάζει σα ψέμα! Το πρόσωπο που είδαμε να περνά την έξοδο του Greece's Next Top Model σήμερα, δεν περιμέναμε σίγουρα να φύγει τόσο νωρίς. Δύο ήταν οι εν δυνάμει υποψήφιοι για να «πάρουν» τη δουλειά και ο παίκτης με τα καλύτερα σετ μεταξύ του Emiliano και του Αντρέα, ήταν ο Emiliano. Όπως τόνισε η Βίκυ οι δύο τους φάνηκε να απολαμβάνουν τη δοκιμασία και έδωσαν το 100 % του εαυτού τους.



Ωστόσο εκείνη που τελικά δεν ενθουσίασε την κριτική επιτροπή και αποχωρεί χωρίς εμπειρίες και αναμνήσεις από το σπίτι του GNTM είναι η Χρύσα. Η ανακοίνωση αυτή έφερε εντάσεις και κλάματα, έριξε επίσης τις μάσκες και σίγουρα δεν έχουμε δει τίποτα ακόμη.