GNTM 3: Η παίκτρια που έβγαλε «εκτός εαυτού» τον Άγγελο Μπράτη

GNTM 3: Η παίκτρια που έβγαλε «εκτός εαυτού» τον Άγγελο Μπράτη

Η παρατήρησή του ήταν όντως αποστομωτική.

Μετά από μια εξουθενωτική φωτογράφιση, μετά από τα γυμνά «κλικ»-με τα οποία ήρθαν αντιμέτωποι οι 20 διαγωνιζόμενοι του τρίτου κύκλου του Greece's Next Top Model- ήρθε η ώρα για κάποιες στιγμές χαλάρωσης μέχρι να ανακοινωθεί βέβαια ο άτυχος ή η άτυχη που θα φύγει σήμερα από το σπίτι. Η χθεσινή φωτογράφιση ήταν η απόδειξη ότι τα παιδιά είναι έτοιμα να βγάλουν εις πέρας κάθε δοκιμασία, ωστόσο τον τελευταίο λόγο είχε ο φωτογράφος Κοσμάς Κουμιανός ο οποίος και διάλεξε ευλαβικά τις καλύτερες φωτογραφίες τους.

Παρά τους εντυπωσιασμένους από τη φωτογράφιση κριτές, το αποτέλεσμα σίγουρα κρίνεται στις λεπτομέρειες και σήμερα ακούγονται -και με το παραπάνω- οι αυστηρές παρατηρήσεις τους. Τα δύο σετ που δίχασαν την κριτική επιτροπή ήταν εκείνα του Παναγιώτη Π.. Στην πλειοψηφία οι φωτογραφίες του άρεσαν ο Δημήτρης Σκουλός όμως εξέφρασε μια εντελώς διαφορετική άποψη.

Εκεί, κάπως ανέβηκαν οι τόνοι, αλλά αυτό που «έβγαλε εκτός εαυτού» τον Άγγελο Μπράτη δεν ήταν η φωτογράφιση του Παναγιώτη Π. αλλά η... παρουσία της Ρασέλ στο πλατό. Όχι πως θέλουμε να σε προϊδεάσουμε αλλά πρέπει να σου πούμε ότι οι φανατικοί τηλεθεατές του διαγωνισμού στο Twitter δεν εκφράζουν και την καλύτερη άποψη για εκείνη αφού διαρκώς σχολιάζει τα υπόλοιπα παιδιά και κυρίως αρνητικά. Αυτό που έκανε έξαλλο τον Άγγελο και μάλιστα τόλμησε να το βροντοφωνάξει ήταν η στάση της απέναντι τους και η ιδιαίτερη ας πούμε η... προσήλωση της προς τον κριτή Δημήτρη Σκουλό.

Δες το παρακάτω video και θα καταλάβεις: