Το καυτό φιλί της Megan Fox με τον νέο της αγαπημένο είναι γεγονός

Το καυτό φιλί της Megan Fox με τον νέο της αγαπημένο είναι γεγονός

Ο έρωτας πια δεν κρύβεται

Μετά τις δηλώσεις αγάπης όλου του καλοκαιριού, η Megan Fox αποφάσισε να μας δείξει για μια ακόμα φορά πόσο ερωτευμένη είναι με τον νέο της αγαπημένο και μουσικό Machine Gun Kelly.

Θυμήσου πως για τον δεσμό αυτό, η ηθοποιός διέλυσε τον γάμο της με τον Brian Austin Green, μετά από δεκαετίες κι ενώ είχε αποκτήσει μαζί του τρεις γιους.

Πριν μερικούς μήνες, η σχέση της Fox με τον μουσικό έγινε επίσημη, μιας και εκείνη έπαιξε σε ένα βίντεο κλιπ του και δημοσίευσαν και οι δύο μια κοινή τους πόζα στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Αυτή τη φορά δεν έχουμε μια απλή πόζα αλλά ένα καυτό φιλί, το οποίο μοιράζεται το ζευγάρι στο νέο κλιπ του Kelly, με τίτλο Drunk Face.

To φιλί της 34χρονης Fox είναι παθιασμένο και όπως το βλέπουμε λαμβάνει χώρα σε ένα ιδιωτικό τζετ.

Όλα αυτά μετά την πρόσφατη δήλωση του μουσικού που εξήγησε πως μέχρι να γνωρίσει την Megan δεν είχε ερωτευτεί ξανά.



«Ερωτεύτηκα για πρώτη φορά, ήταν η πρώτη μου εμπειρία στο να είμαι ερωτευμένος δεν πίστευα καν ότι θα μου συμβεί κάτι τέτοιο».

Ο μουσικός εξήγησε πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά ενώ τόνισε πως αυτό το ξαφνικό ενδιαφέρον των παπαράτσι έξω από το σπίτι του τον παραξένεψε.

Οι πρώτες κοινές πόζες της Fox με τον Kelly διέρρευσαν τον περασμένο Μάιο αναγκάζοντας τον τότε σύζυγο της Fox, Βrian Austin Green να επιβεβαιώσει τον χωρισμό τους.