Νaya Rivera: Ποια είναι η σχέση του πρώην της με την αδερφή της τελικά;

Νaya Rivera: Ποια είναι η σχέση του πρώην της με την αδερφή της τελικά;

To σκάνδαλο ξέσπασε και ο Ryan Dorsey δίνει τις απαντήσεις του μέσω video. 

Ένας χαμός επικρατεί από χθες στα tabloids του εξωτερικού μιας και κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του πρώην συντρόφου της αδικοχαμένης Naya Rivera, μαζί με την αδερφή, την οποία μάλιστα κρατούσε από το χέρι. Σε συνέχεια των… φωτογραφικών ντοκουμέντων, μάθαμε ότι οι δυο τους πλέον μένουν στο ίδιο σπίτι, κάνοντας πολλούς να πειστούν ότι έχουν σχέση.

Όπως ήταν φυσικό, η κατακραυγή δεν άργησε να έρθει, με τον ίδιο τον Ryan Dorsey, να ανεβάζει video στο Instagram μέσω του οποίου εξηγεί τι ακριβώς έχει συμβεί: «Συνήθως δεν διαβάζω σχόλια καθώς ξέρω ότι μπορεί να έχουν ειπωθεί 50 θετικά πράγματα και 5 αρνητικά και κάποιοι να δίνουν βάση στα αρνητικά», είπε.

«Με θλίβει πολύ το γεγονός ότι οι άνθρωποι εκφράζουν μίσος σε μία οικογένεια η οποία έχει να διαχειριστεί μία απίστευτη τραγωδία, που όμοιά της δεν εύχομαι σε κανένα να βιώσει. Σκέφτομαι ότι εγώ είχα πάντα δίπλα μου την μητέρα μου να με στηρίζει, κάτι που ο γιος μου ο Jorsey δεν θα έχει την τύχη να ζήσει. Τι έκανε για να του αξίζει κάτι τόσο άσχημο; Ο ίδιος ο γιος μου, ζήτησε να η θεία του να μείνει μαζί μας. Είναι ό, τι πιο κοντινό έχει σε μητρική φιγούρα», συνέχισε.

«Το να έχει δίπλα του μία νέα γυναίκα, που έχει ίδιο αίμα με εκείνον και η οποία είναι διατεθειμένη να θυσιάσει πολλά για να μεγαλώσει αυτό το παιδί, είναι πραγματικά ευλογία», ολοκλήρωσε.

Όπως αντιλαμβάνεστε, ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει σχέση με την αδερφή της πρώην συντρόφου του. Αρκετοί ήταν αυτοί που δεν πείστηκαν από τα λεγόμενά του. Θα δείξει…


https://www.instagram.com/tv/CFvVcWXgd6F/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading