Ο θυμός της Meghan Markle δεν κρύβεται: Τι έδειξε η γλώσσα του σώματος

Πατούλια Κατερίνα
Ο θυμός της Meghan Markle δεν κρύβεται: Τι έδειξε η γλώσσα του σώματος

Τι αποκάλυψε για πρώτη φορά για όσα λέει και παρερμηνεύονται

Αν παρακολουθείς τις συνεντεύξεις της Meghan Markle από την επιστροφή της στο Los Angeles, σίγουρα την θυμάσαι ήρεμη και απόλυτα ευτυχισμένη.

Αυτό φαίνεται πως άλλαξε από την προηγούμενη εβδομάδα και την κριτική που δέχτηκε η δούκισσα του Sussex και ο πρίγκιπας Harry με το βίντεό τους για τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο.

Στο βίντεο αυτό, ο Harry και η Meghan καλούσαν τον κόσμο να ψηφίσει, κάνοντας εμπλοκή στην πολιτική σκηνή των ΗΠΑ κάτι που το Παλάτι απαγορεύει σύμφωνα με ρο πρωτόκολλο του. Η απόφαση αυτή των Sussexes φέρεται να έχει κάνει έξαλλη την βασίλισσα και ολόκληρη την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Και μόλις χτες η Markle, μιλώντας στην Ms McGirt, φάνηκε να έχει αλλάξει και τόνο και ύφος.

Βλέπεις, η εφημερίδα Express μελέτησε και τον τρόπο ομιλίας και έκφρασης της 39χρονης πάλαι ποτέ ηθοποιού και ο εκνευρισμός και θυμός της δούκισσας δεν κρύβονται.

Η ειδικός Judi James τονίζει πως ο τρόπος με τον οποίο η Meghan κάθεται στον καναπέ με τα μανίκια του πουκαμίσου της γυρισμένα, σαφές μήνυμα πως έχει πιάσει δουλειά και η επιλογή των λέξεων είναι επίσης σημαδιακή.

Η Markle επαναλαμβάνει πολλές φορές πως είναι αυθεντική και δρα με τρόπο αυθεντικό.

Ακόμα και ο τρόπος που η δούκισσα αγγίζει τα μαλλιά της με χαμηλωμένο το πηγούνι και τα μάτια της να ανοιγοκλείνουν αρκετές φορές παραπάνω από το κανονικά σε συγκεκριμένα σημεία, φανερώνουν τον θυμό της, προφανώς για όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες.

Η Markle, μιλώντας αναφέρεται στο πώς οι δηλώσεις της παρερμηνεύονται από τους ανθρώπους.



«Αν κοιτάξεις πίσω σε όσα έχω πει, είναι ενδιαφέρον πως ότι έχω πει και έχει προκαλέσει, είναι η ερμηνεία των ανθρώπων σε αυτό. Αυτό μπορεί να είναι και αστείο αλλά κρύβει κινδύνους γιατί είναι η εξήγηση σε κάτι που δεν υπήρχε καν εκεί, αυτό βέβαια είναι προϊόν του τι συμβαίνει γύρω μας, αν δεν ακούσεις όλη αυτή τη φασαρία και επικεντρωθείς σε μια ζωή με σκοπό, θα έχεις πάντα την δική σου πυξίδα ηθικής.

Είχα μια φράση κολλημένη στο δωμάτιό μου πριν πολλά χρόνια και έχει νόημα τώρα περισσότερο από ποτέ που υπάρχει τέτοιο δηλητήριο και φασαρία εκεί έξω και είναι από την Georgia O'Keeffe.

Τα έχω ήδη βρει με τον εαυτό μου, οπότε οι κολακίες και η κριτική πάνε στην άκρη και είμαι ελεύθερη. Όταν απελευθερωθείς από όλες αυτές τις άλλες γνώμες και ξέρεις τι είναι αληθινό, είναι εύκολο να πορεύεσαι με αλήθεια και αυθεντικότητα και να ξέρεις πως θες να προχωράς μέσα στον κόσμο».