GNTM 3: «Η Ρασέλ είναι η 3αδα της φωτιάς και οι FF μαζί»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
GNTM 3: «Η Ρασέλ είναι η 3αδα της φωτιάς και οι FF μαζί»

Το σχόλιο που «έριξε» το Instagram

To Greece’s Next Top Model είναι κι επίσημα στην καθημερινότητά μας, κάνοντας τα βράδια της Δευτέρας και της Τρίτης λιγότερο βαρετά. Τα 20 άτομα που επιλέχθηκαν στο Green Mile βρίσκονται πια μέσα στο σπίτι, και παρακολουθήσαμε ήδη την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης έπειτα από τη φωτογράφιση «Mirror Naked», όπου τα παιδιά έπρεπε να φωτογραφηθούν τόσο ντυμένα, όσο και γυμνά για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η Χρύσα ήταν αυτή που δεν τα πήγε τόσο καλά, όσο έπρεπε και εχθές αποχώρησε από το reality μοντέλων. Εννοείται πως υπήρχε ένα άτομο που δεν άφησε ασχολίαστη ούτε τη μύγα που πέταξε δίπλα της. Και δεν χρειάστηκε να μπούμε στο Twitter για να δούμε τα σχόλια του κόσμου για εκείνη και την συμπεριφορά της. Μια βόλτα κάναμε μόνο στο Instagram account του GNTM 3 μετά την αποχώρηση και είδαμε αυτά που έπρεπε για να σιγουρευτούμε πως δεν ήταν ιδέα μας, και πως έχουν παρατηρήσει κι άλλοι το πόσο κακιά είναι η συγκεκριμένη.

Ο λόγος φυσικά για τη Ρασέλ, η οποία δεν είπε καλή κουβέντα για κανέναν, τόσο στη διάρκεια της φωτογράφισης τη Δευτέρα, όσο και χθες στη διάρκεια της κριτικής των φωτογραφιών. Μάλιστα στο post αποχώρησης της Χρύσας στο account του GNTM, δεν υπήρχε ούτε ένα σχόλιο για τη Χρύσα, αλλά μόνο για τη Ρασέλ και πόσο θέλουν να φύγει. Μάλιστα το σχόλιο με το οποίο όλοι ταυτίστηκαν ήταν, πως η Ρασέλ είναι χειρότερη στη συμπεριφορά από την τριάδα της φωτιάς (aka Εύη, Μικαέλα, Μέγκι), αλλά και τις FF μαζί (aka Άννα, Κάτια, Ασημίνα, Μαρτίνα και Σουζάνα).

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλα τα σχόλια που έκαναν για τη Ρασέλ και μάλλον θα ταυτιστείς με αρκετά.