Ο γιος του πρώην της Αθηνάς Ωνάση είναι το πιο χαριτωμένο μωρό (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Ο γιος του πρώην της Αθηνάς Ωνάση είναι το πιο χαριτωμένο μωρό (photos)

Ένα αξιολάτρευτο μωρό

Ξετρελαμένος με τον γιο του Álvaro Severo de Miranda είναι πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, Alvaro de Miranda Neto. Ο προπονητής ιππασίας που έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά στις 6 Αυγούστου δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες από τον γιο του, που κοντεύει να γίνει δύο μηνών.

Η αγαπημένη του Doda, Denize Severo είχε μιλήσει για το θαύμα της γέννας που βίωσε και είχε ευχαριστήσει δημόσια τον σύζυγό της γι' αυτό στο Instagram γράφοντας:

«Δεν πιστεύω ακόμα ό,τι έχω ζήσει. Στις 06/08/2020, στις 10:47 μ.μ., γεννήθηκε ο γιος μου, Álvaro Severo de Miranda, 3.600 κιλά, με φυσιολογικό τοκετό. Η πιο αξέχαστη και συναρπαστική στιγμή της ζωής μου. Ένα μείγμα συναισθημάτων, χαράς αισθήσεων και πόνων. Πρέπει απλώς να ευχαριστήσω τον σύζυγό μου @dodamiranda, την οικογένειά μου, τους φίλους μου και την εξαιρετική ιατρική ομάδα για ό,τι έκαναν για μένα. Αγαπημένε μου γιε, σε αγαπώ ως το άπειρο, αγόρι μου. Ευχαριστώ πολύ Θεέ μου!».

Πριν μια μέρα πάντως, ο αξιολάτρευτος μπόμπιρας βρέθηκε στο κέντρο ιππασίας του διάσημου μπαμπά του και του έκανε έκπληξη.

O Doda, ως γνήσιος χαζομπαμπάς, χαρακτήρισε τον γιο του «Αγάπη» και δημοσίευσε και βίντεο με τις απίθανες γκριμάτσες του μωρού. Δεν ξέρουμε αν τις φωτογραφίες έχει δει η Αθηνά που διατηρεί έναν πριβέ λογαριασμό στο Instagram!