Τον Γιάννη Τσιμιτσέλη τον γνωρίζεις. Τον γοητευτικό αδερφό του;(photo)

Τον Γιάννη Τσιμιτσέλη τον γνωρίζεις. Τον γοητευτικό αδερφό του;(photo)

Είναι ένας κούκλος!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ένας από τους αγαπημένους ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης αλλά και του θεάτρου και εδώ που τα λέμε είναι και ένας αρκετά γοητευτικός άντρας. Η καριέρα του στην ηθοποιία είναι λαμπρή και ο κόσμος τον αγαπά ιδιαίτερα, αυτό άλλωστε φαίνεται και από τα social media μιας και έχει περισσότερους από 350Κ followers, όσο για τα likes και τα σχόλια στις δημοσιεύσεις του, είναι αμέτρητα.

Ο ηθοποιός περνά μια αρκετά ευχάριστη περίοδο, αφού έχει βρει στα μάτια της Κατερίνας Γερονικολού τον έρωτα και στο πλάι της πραγματικά λάμπει. Αν και δεν αφήνει τις προσωπικές του σχέσεις εκτεθειμένες στα φώτα της δημοσιότητας υπάρχουν στιγμές που έχουμε δει το ζευγάρι στα social media.

Το ίδιο ισχύει και για την οικογένειά του και μάλιστα μόλις είδαμε μια σπάνια φωτογραφία με τον αγαπημένο του αδερφό. Ο Λάμπρος είναι ο αδερφός του ηθοποιού και είναι πολύ αγαπημένοι και δεμένοι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποια κοινή τους φωτογραφία αλλά δεν παύει να είναι μια σπάνια ανάρτηση. Η φωτογραφία τους, όπως έγραψε στη λεζάντα, είναι τραβηγμένη στη Ρόδο, αυτό όμως που μας κέντρισε το ενδιαφέρον δεν είναι η τοποθεσία, αλλά ο γοητευτικός Λάμπρος. Αλήθεια τον έχεις ξαναδεί; Δε συμφωνείς ότι είναι γοητευτικότατος;

Δες περισσότερα στη gallery.