Έχεις δει την 12χρονη κόρη της Alessandra Ambrosio; Είναι μια κούκλα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έχεις δει την 12χρονη κόρη της Alessandra Ambrosio; Είναι μια κούκλα

Και ολόιδια η καλλονή μαμά της

Την Alessandra Ambrosio τη γνωρίζεις. Είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα και ένα από τα πιο hot και πάλαι ποτέ ακριβοπληρωμένα μοντέλα της Victoria’s Secret. Πριν από περίπου δύο χρόνια ανακοίνωσε πως «κρεμάει τα φτερά» της και αποσύρεται από αγγελάκι του διάσημου brand, ωστόσο εξακολουθεί αραιά και που να κάνει κάποιες δουλειές όπως βλέπουμε και από τα social media της.

Η 39χρονη καλλονή διαθέτει ένα εκπληκτικό κορμί και οι αναλογίες της είναι πραγματικά το κάτι άλλο. Κάθε της φωτογραφία στο Instagram σε εμπνέει και δεν μπορείς παρά να της κάνεις τουλάχιστον ένα like. Το σώμα της είναι φανταστικό και σκεπτόμενη πως έχει και δύο παιδιά απορείς λιγάκι πως έχει καταφέρει να διατηρήσεις αυτές τις αναλογίες. Παρ’ όλα αυτά το κείμενο αυτό δεν γράφεται για την ίδια την Alessandra, αλλά για την 12χρονη κόρη της.

Αλήθεια έχεις δει πρόσφατα την κόρη της Βραζιλιάνας καλλονής; Η Anja Ambrosio είναι σήμερα 12 ετών και όσο παράξενο και αν σου ακούγεται είναι ολόιδια η μαμά της. Είναι πανέμορφη, έχει απίστευτο σώμα για 12 χρονών και είναι και πολύ ψηλή. Η 39χρονη ανέβασε στο account της κάποιες φωτογραφίες με την κόρη της και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας.

Το πόσο της μοιάζει είναι πραγματικά τρομερό, όπως τρομερό είναι και το πόσο όμορφη και αδύνατη είναι. Η ελαστικότητα και η ευλυγισία που έχει το σώμα της είναι τρομερή (ίσως να κάνει μπαλέτο) και μόλις έγινε το νέο αγαπημένο μας κορίτσι.