Λαβ Σόρρυ: Επικό reunion για τον Σάκη τον υδραυλικό και την Λίλη (video)

Πατούλια Κατερίνα
Λαβ Σόρρυ: Επικό reunion για τον Σάκη τον υδραυλικό και την Λίλη (video)

Προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη! 

To 1994, μια σειρά της Ελένης Μαβίλη σπάει ταμεία στο Μega. Ο Σάκης ο υδραυλικός κατά κόσμον Τάσος Χαλκιάς και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η τηλεοπτική Λίλλη, κάνουν τα μηχανάκια της AGB να τρελαίνονται και απογειώνουν την φήμη των δύο ηθοποιών.

Το Πανελλήνιο παρακολουθεί με ενδιαφέρον αν θα καταφέρουν να μείνουν μαζί, η νεαρή γιατρός και ο υδραυλικός που της έκλεψε την καρδιά και η σειρά ολοκληρώνεται το 1995.

Η τελευταία φορά που η σειρά προβλήθηκε σε επανάληψη ήταν το 2012 και μόλις χθες ο Τάσος Χαλκιάς εμφανίστηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο Γρηγόρης είχε την ιδέα και έτσι στον αέρα του The 2night Show ο Χαλκιάς έκανε ένα άτυπο reunion, τηλεφωνικό με την Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Κι επειδή πολλές σειρές κάνουν αυτή τη στιγμή comeback, ο παρουσιαστής ήθελε να ξέρει αν οι δύο ηθοποιοί θα έμπαιναν στον πειρασμό να μπουν και πάλι στον ρόλο της Λίλλης και του Σάκη μετά από 26 ολόκληρα χρόνια.



Πάντως, σε συνέντευξή του πέρσι, ο Τάσος Χαλκίας είχε δηλώσει αντίθετος στην πιθανότητα remake τονίζοντας:

«Να βρει έναν άλλον Σάκη και να το κάνει! Δεν πιστεύω σε αυτά. 30 χρόνια μετά μπορώ να κάνω κάτι που θα με εκφράζει 30 χρόνια μετά, όχι κάτι που με εξέφραζε 30 χρόνια πριν. Δεν έχω κανένα λόγο να κάνω κάτι τέτοιο, είμαι εναντίον των ριμέικ».