O Brad Pitt στην αντεπίθεση: Η κίνηση που δεν θα αρέσει στην Angelina (photos)

O Brad Pitt στην αντεπίθεση: Η κίνηση που δεν θα αρέσει στην Angelina (photos)

Tι σχεδιάζει πάλι ο διάσημος γόης; 

Kαι ενώ εμείς είμαστε ιδιαιτέρως απασχολημένοι με τις ερωτικές περιπέτειες του Brad Pitt, και την καλλονή νέα του αγαπημένη, το διαζύγιό του από την Angelina Jolie εκκρεμεί με τη δίκη σύμφωνα με πληροφορίες να ξεκινάει στις 5 Οκτωβρίου με αναμενόμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης την 23η Οκτωβρίου.

Και ενώ οι δύο αντίδικοι προετοιμάζονται, ο Brad ετοιμάζει να κάνει κίνηση ματ η οποία αναμένεται να συζητηθεί έντονα. Που λέτε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο διάσημος ηθοποιός, ζήτησε από την Jillian Armenante να καταθέσει στο δικαστήριο υπέρ του.

Μέχρι εδώ καλά, διότι πιθανότατα το όνομα αυτό να μην σου λέει απολύτως τίποτα. Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει με την Angie στο «Girl, Interrupted» ταινία για την οποία η Jolie τιμήθηκε με βραβείο Oscar. Οι δύο γυναίκες μάλιστα, συνεργάστηκαν και το 2007 στην ταινία «A Mighty Heart», γεγονός που αποδεικνύει τις καλές τους σχέσεις και την εκτίμηση που τρέφει η μία για την άλλη.

Κίνηση η οποία αναμένεται να προκαλέσει ιδιαίτερες αντιδράσεις από την πλευρά της Angelina. Λέτε εντέλει να ζητήσει από την Aniston να καταθέσει υπέρ της; Όλα τα περιμένουμε πια.

Δες την παρακάτω gallery: