Έγκυος η Chiara Ferragni και η ανακοίνωση έγινε με τον πιο γλυκό τρόπο

Πατούλια Κατερίνα
Έγκυος η Chiara Ferragni και η ανακοίνωση έγινε με τον πιο γλυκό τρόπο

Δεύτερη φορά έγκυος η Blonde Salad

Ήταν 28 Οκτωβρίου του 2017, όταν Chiara Ferragni, η Blonde Salad blogger ενημέρωνε τους περίπου 11 εκατομμύρια fans της στο Instagram πως περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον τραγουδιστή Fedez.

Πέρασαν περίπου τρία χρόνια και η Chiara ανακοίνωσε ξανά, Οκτώβριο και πάλι, πως ετοιμάζεται να μεγαλώσει την οικογένειά της και να γίνει μαμά για δεύτερη φορά.

Κι ενώ η πρώτη ανακοίνωση είχε γίνει με μια τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού στο κρεβάτι, η σημερινή ανακοίνωση της εγκυμοσύνης έγινε με τον πιο τρυφερό τρόπο. Ο γιος του ζευγαριού, ο πανέμορφος και πανέξυπνος Leo, κρατά στα χέρια του το υπερηχογράφημα για το αδερφάκι που θα έρθει στον κόσμο σε μερικούς μήνες.

Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερη και δύσκολη για την Chiara που πέρασε την καραντίνα στην Ιταλία στο διαμέρισμά της στο Μιλάνο παρέα με τον σύζυγο και τον γιο της.

Ο γιος του ζευγαριού, ο κατάξανθος Leone γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου του 2018 και από την πρώτη στιγμή της ζωής του, η διάσημη μαμά του μας έδειχνε κάθε στιγμή από το μεγάλωμα του μωρού.

news

Η Chiara γνώρισε τον Fedez κατά κόσμο Federico Lucia, στο τέλος του 2016 και αρραβωνιάστηκαν τον Μάιο του 2017 στην συναυλία του ράπερ στην Βερόνα, μπροστά σε ένα κατάμεστο στάδιο. Το ζευγάρι έκανε έναν γάμο – υπερπαραγωγή την 1 Σεπτεμβρίου του 2018.

Δες την τρυφερή ανακοίνωση στην παρακάτω gallery.