Kris Jenner και Kourtney Kardashian κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Kris Jenner και Kourtney Kardashian κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση

Διάβασες πολύ σωστά

Όλα τα είχαμε ακούσει και τα είχαμε διαβάσει για την οικογένεια Kardashian όμως ακόμη και αυτό πάει πολύ και δυσκολευόμαστε πολύ να πιστέψουμε πως μπορεί να έχει συμβεί κάτι τέτοιο από τα μέλη της οικογένειας. Η 64χρονη Kris Jenner κατηγορείται για «σωρεία ανεπιθύμητων σεξουαλικών εξελίξεων και για παρενόχληση με άλλο τρόπο για παράνομη συμπεριφορά», σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου.

Η Kourtney Kardashian αναφέρεται ως κατηγορούμενη επίσης στην αγωγή που υπέβαλε ο Marc McWilliams, ο οποίος κατέθεσε μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση, εχθρικό εργασιακό περιβάλλον, φυλετικές διακρίσεις και διακρίσεις λόγω φύλου. Ο δικηγόρος της Jenner, Marty Singer, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς σε μια δήλωση στη DailyMail.com: «Οι Kris Jenner και Kourtney Kardashian αρνούνται έντονα τους εντελώς ψευδείς ισχυρισμούς του πρώην φρουρού ασφαλείας Marc McWilliams. Οι παράλογοι ισχυρισμοί του είναι σαφώς κατασκευασμένοι και έρχονται σε αντίθεση με τα εύκολα επιβεβαιωμένα γεγονότα. Η Kris δεν ενήργησε ποτέ ακατάλληλα προς αυτόν.

«Η εταιρεία ασφαλείας σταμάτησε να αναθέτει στον McWilliams να εργάζεται εκεί αφού ο φρουρός επανειλημμένα πιάστηκε να κοιμάται στο αυτοκίνητό του κατά την εργασία. Σημαντικά, ο McWilliams δεν υπέβαλε ποτέ καταγγελίες στον εργοδότη του για την Kris μέχρι να διεκδικήσει αυτόν τον γελοίο ισχυρισμό ένα χρόνο αργότερα.

«Παρόλο που η Kourtney κατονομάζεται στη μήνυση, δεν κατηγορείται ότι έκανε κάτι ακατάλληλο. Όταν η Kris και ο Kourtney νικήσουν αυτήν την επιπόλαια αγωγή, σκοπεύουν να μηνύσουν αμέσως τον McWilliams και τους δικηγόρους του για κακόβουλη δίωξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο McWillliams εργάστηκε για την οικογένεια το 2017 και ισχυρίστηκε ότι η Kris «ξεκίνησε ένα μοτίβο συμπεριφοράς που περιλαμβάνει μη συναινετική φυσική επαφή με τον ενάγοντα, ακατάλληλου και σεξουαλικού χαρακτήρα».

Ισχυρίστηκε επίσης ότι η Kris «προκαλούσε επανειλημμένα και συχνά το σώμα της να έρχεται σε στενή σωματική επαφή» με το σώμα του. Ο ισχυρισμός περιλαμβάνει: «Μασάζ στο λαιμό, στους ώμους, στα χέρια και στην πλάτη χωρίς συγκατάθεση, αναγκάζοντας το χέρι της να ακουμπά στον μηρό και τη βουβωνική χώρα, κάνοντας τη λεκάνη της να τρίβεται στην πλάτη ή / και στο πίσω μέρος χωρίς συγκατάθεση ή έγκριση, με αποτέλεσμα τα χέρια της να έρθουν σε επαφή με το (πίσω) άκρο του χωρίς συγκατάθεση ή έγκριση, "και" εκθέτοντας τμήματα του σώματός της στον ενάγοντα με άσεμνο ή προκλητικό τρόπο».

Κι ενώ έχουμε για πολλά άλλα πράγματα ικανές τις Kardashians, δεν πιστεύουμε σε καμία περίπτωση πως μητέρα και κόρη θα ήταν ικανές να κάνουν κάτι τέτοιο, ειδικά όταν πολλές φορές έχουν καταδικάσει σκηνές βίας και παρενόχλησης οποιασδήποτε μορφής.