Μαμά, κόρη και θεία μοιάζουν συνομήλικες κι ας τις χωρίζουν δεκαετίες (photo)

Πατούλια Κατερίνα
Μαμά, κόρη και θεία μοιάζουν συνομήλικες κι ας τις χωρίζουν δεκαετίες (photo)

Οι τρεις γυναίκες έχουν το ίδιο ισχυρό γονίδιο

Πριν μερικές ημέρες, η Nicole Richie έγινε 39 ετών και μόλις χθες, η διάσημη κόρη του 71χρονου σήμερα Lionel Richie γιόρτασε τα γενέθλιά της με όλη της την οικογένεια.

Η 22χρονη αδερφή της Richie, η φρεσκοχωρισμένη Sofia Richie δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία παρέα με την μεγάλη ετεροθαλή αδερφή της αλλά και με την ανιψιά της, την 12χρονη κόρη της Nicole, Harlow Madden.

Η Harlow είναι καρπός της σχέσης της Nicole με τον σύζυγό της Joel Madden.Το αξιοπερίεργο όλων είναι πως η 12χρονη, η 22χρονη και η 39χρονη μοιάζουν σαν συνομήλικες και ας τις χωρίζουν δεκαετίες. Η Nicole έχει αποκτήσει στον γάμο της κι ένα παιδί ακόμα, τον 11χρονο γιο της Sparrow.

Οι δύο αδερφές φαίνεται πάντως πως είναι πιο κοντά από ποτέ, μετά και τον χωρισμό της Sofia από τον Scott Disick ο οποίος φαίνεται πως αυτή τη φορά είναι οριστικός.

Όσο για τους εορτασμούς, έγιναν σε οικογενειακό κλίμα με τους προσκεκλημένους να έχουν το δικό τους καβαλέτο και να πρέπει να το ζωγραφίσουν με τον πάτερ φαμίλια Lionel να κλέβει και πάλι τις εντυπώσεις.

Ο Lionel, εκτός από τις κόρες του έχει αποκτήσει κι έναν γιο, τον Miles Richie.