Οι πρώτες φωτό της πριγκίπισσας Ευγενίας μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι πρώτες φωτό της πριγκίπισσας Ευγενίας μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Τη βλέπουμε με ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα

Πριν από μία εβδομάδα το παλάτι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της χρονιάς. Αυτή την εγκυμοσύνη που όλοι περιμέναμε σχεδόν έναν χρόνο τώρα. Και επιτέλους η εγκυμοσύνη αυτή παίρνει σάρκα και οστά, αφού η πριγκίπισσα Ευγενία και ο Jack Brooksbank θα υποδεχτούν στις αρχές του 2021 το πρώτο τους παιδάκι. Δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη το φύλο του μωρού, ένα όμως είναι σίγουρο, πως η βασίλισσα Ελισάβετ θα αποκτήσει ακόμη ένα δισέγγονο, και τι καλύτερο για να υποδεχτεί κανείς τη νέα χρονιά.

Η πριγκίπισσα Ευγενία έκανε μάλιστα την πρώτη έξοδό της μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, στην οποία την είδαμε και για πρώτη φορά με φουσκωμένη την κοιλίτσα της. Αν και η μέλλουσα μανούλα φορούσε ένα total black σύνολο στην έξοδο για φαγητό με τον γαμπρό της, σύζυγο της Βεατρίκης, Edoardo Mapelli Mozzi, μια καμπύλη στην κοιλιά της τη διακρίναμε.


https://www.instagram.com/p/CFxmVNAnSrQ

Οι δυο τους συνάντησαν ένα φίλο για φαγητό στο Harry’s Bar στο Mayfair, κι έκαναν μια βόλτα, ενώ ο φωτογραφικός φακός απαθανάτιζε την Ευγενία στην πρώτη έξοδό της μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της την προηγούμενη εβδομάδα. Η Ευγενία δεν παρέλειψε φυσικά ως εγκυμονούσα πια να φορέσει τη μάσκα της προκειμένου να προστατέψει διπλά τόσο τον εαυτό της, όσο και το παιδάκι που θα φέρει στον κόσμο.


https://www.instagram.com/p/CFw5bCplulS


https://www.instagram.com/p/CFxmJAjnLCR

Μπορούμε πάντως να πούμε πως η εγκυμοσύνη της πάει πολύ, μιας και το πρόσωπό της έχει γλυκάνει ιδιαίτερα. Εμείς να της ευχηθούμε φυσικά με το καλό το παιδάκι της.