Λάουρα Καραΐσκου: Η νέα παρουσιάστρια του celebrity room στο J2US (+video)

Λάουρα Καραΐσκου: Η νέα παρουσιάστρια του celebrity room στο J2US (+video)

Αυτό είναι το πρόσωπο που θα βρίσκεται με τους celebs.

Το J2US είναι πιο κοντά από όσο περίμενες και ήδη έχουν γίνει οι κατάλληλες προεργασίες αλλά και συζητήσεις περί της στελέχωσης των συντελεστών. Η ομάδα πια είναι έτοιμη και μάλιστα ένα νέο και φρέσκο πρόσωπο θα βρίσκεται κοντά τους. Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε το πρόσωπο που θα σταθεί στο celebrity room του «Just The Two Of Us» και τα νέα είναι ευχάριστα.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου έγινε η ανακοίνωση και μας βρίσκει απροετοίμαστες. Η Λάουρα Καραΐσκου παίρνει τη σκυτάλη και από την έναρξη του προγράμματος θα αναλάβει καθήκοντα παρουσιάστριας.

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης στην εκπομπή, η Λάουρα θα βρίσκεται στο celebrity room του J2US, ο ρόλος της είναι εξαιρετικά ενεργός και με τη νέα αυτή προσθήκη η παρέα τους μεγαλώνει ευχάριστα.

Η ίδια η Λάουρα μίλησε για το νέο της ξεκίνημα και είναι στην ευχάριστη θέση να βρίσκεται σε μια τόσο καλή ομάδα. Όλοι την καλοδέχτηκαν παρ' όλα αυτά το τρακ της παραμένει ίδιο. Η πρόταση της έγινε από τον Νίκο, ο οποίος πέντε χρόνια ζητούσε μια τηλεοπτική συνεργασία με την όμορφη Λάουρα.