Η πασίγνωστη τραγουδίστρια έγινε μαμά για πρώτη φορά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πασίγνωστη τραγουδίστρια έγινε μαμά για πρώτη φορά

Και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Η εργάσιμη εβδομάδα δεν θα μπορούσε να κλείσει με πιο όμορφο τρόπο, πέρα από αυτή την ανακοίνωση. Η πασίγνωστη τραγουδίστρια έγινε μαμά για πρώτη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η ίδια δεν έχει κάνει ακόμη κάποια δήλωση ή κάποιο post στα social media accounts της, όμως πηγή που βρίσκεται στον περίγυρό της, επιβεβαίωσε την είδηση στο Just Jared και απλά μένει να δούμε το πρώτο δικό της post σύντομα.

Η 37χρονη ράπερ/τραγουδίστρια και ο σύζυγός της απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι και αυτό είναι ίσως η πιο όμορφη είδηση της μέρας αυτής. Η Nicki Minaj έγινε μανούλα για πρώτη φορά και κάτι μας λέει πως αυτή τη στιγμή διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της. Nicki και Kenneth Petty ανακοίνωσαν πως θα γίνουν γονείς τον Σεπτέμβρη στη διάρκεια των lockdown του covid-19 για την Αμερική.

Το μωράκι τους γεννήθηκε την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στο Los Angeles, ωστόσο μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα και το φύλο του μωρού. Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε συγχαρητήρια στο ζευγάρι, να χαίρονται το μωράκι τους και να είναι υγιείς και ευτυχισμένοι όλοι μαζί.

Σύντομα πάντως πιστεύουμε πως θα δούμε στα social media accounts τους κάποια φωτογραφία με το νεογέννητο παιδάκι τους. Σε ποιον λες να μοιάζει από τους δύο;