GNTM 3: Η Ρασέλ είναι τραγουδίστρια και έχει βγάλει δικό της τραγούδι (vid)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
GNTM 3: Η Ρασέλ είναι τραγουδίστρια και έχει βγάλει δικό της τραγούδι (vid)

Ναι και όμως συμβαίνει αυτό

Την τρίτη σεζόν του Greece’s Next Top Model παρακολουθούμε εδώ και δύο εβδομάδες περίπου. Η πρώτη δοκιμασία ολοκληρώθηκε με καλύτερη φωτό αυτή του Αιμιλιάνο και την αποχώρηση της Χρύσας Καβράκη, η οποία δεν κατάφερε να τα βγάλει πέρα στο σετ και στις ανάγκες της πρώτης δοκιμασίας/φωτογράφισης.

Μια παίκτρια που έχει ξεχωρίσει ιδιαίτερα ωστόσο και όχι τόσο για τις επιδόσεις στο modelling, αλλά για τον έντονο χαρακτήρα της που σύμφωνα με σχόλια των fans μοιάζει με τις FF και την τριάδα φωτιά μαζί. Η Θεοδώρα ή Ρασέλ όπως τη φωνάζουν όλοι, είναι 24 ετών και κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και τις Σεϋχέλλες, και αυτό είναι κάτι που δεν γνωρίζαμε για εκείνη ή μάλλον δεν το θυμόμασταν από τις οντισιόν.

Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτό το πράγμα που δεν γνωρίζουμε για την 24χρονη παίκτρια του Greece’s Next Top Model. Ακόμη μια λεπτομέρεια για εκείνη έγινε γνωστή και αλήθεια έχουμε πάθει πλάκα. Η Ρασέλ εκτός από τη μόδα έχει ακόμη μια αγάπη, και αυτή είναι το τραγούδι. Η παίκτρια του GNTM μάλιστα στο παρελθόν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το κομμάτι αυτό κι έχει συνεργαστεί και με γνωστούς καλλιτέχνες όπως οι Άντζελα Δημητρίου, Λευτέρης Πανταζής, Βαλάντης και Φανή Δρακοπούλου. Και δεν σταματάμε μόνο εκεί αφού η Ρασέλ το 2016 κυκλοφόρησε και δικό της τραγούδι με τίτλο «Καυτά Φιλιά». Το σίγουρο είναι ένα πάντως, αν δεν τα καταφέρει με το modelling, έχει ήδη καριέρα στο τραγούδι.

Δες το video clip παρακάτω.