Christina Aguilera: Το ηχηρό της μήνυμα κατά του body-shaming (+photos)

Ανθία Φιλιππή
Christina Aguilera: Το ηχηρό της μήνυμα κατά του body-shaming (+photos)

«Καθένας μας είναι διαφορετικός» λέει η Christina και θα συμφωνήσουμε απόλυτα!

Η μοναδική Cristina Aguilera είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο όμορφες και ταλαντούχες γυναίκες παγκοσμίως. Μια από τις καλύτερες φωνές της μουσικής βιομηχανίας μέσα από την φωτογράφισή της στο περιοδικό L' Officiel Italia στέλνει το πιο ηχηρό μήνυμα κατά του Body-Shaming.Η πανέμορφη και μάλιστα πολύ-πλατινένια τραγουδίστρια στο μακρινό 2012 βραβεύθηκε ως «Η Φωνή της Γενιάς μας» και σήμερα αποδεικνύει ότι η φωνή της ακόμη ακούγεται δυνατά και αυτή τη φορά ο λόγος της είναι πιο δυνατός από κάθε εικόνα που θα δεις στη συνέχεια.

Η καλλιτέχνιδα φωτογραφήθηκε για χάρη του περιοδικού L' Officiel Italia και μάλιστα καλεί κάθε γυναίκα να αγαπήσει το σώμα της και να αδιαφορήσει για κάθε σχόλιο που γίνεται εις βάρος αυτού. Η αλήθεια είναι ότι πολλές γυναίκες έχουν πέσει θύματα του body- shaming και ήρθε η ώρα αυτό να σταματήσει εδώ. Η 39χρονη star πάντως δε σκοπεύει να αλλάξει το παραμικρό στο σώμα της και το ίδιο προτρέπει και όλες τις γυναίκες να κάνουν.

https://www.instagram.com/p/CFeqdnSnKgh

Εν τω μεταξύ, ποζάροντας στο φακό με τα sexy εσώρουχα, τις ψηλές δερμάτινες μπότες της και ένα oversize σακάκι, είναι το ζωντανό παράδειγμα ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι ό,τι εκείνη ορίζει, η ίδια μάλιστα νιώθει sexy και αυτό σίγουρα βγαίνει προς τα έξω! «Να είσαι ευγενική με τον εαυτό σου. Όλοι βαδίζουμε στο μονοπάτι της εσωτερικής αναζήτησης και καθένας μας ακολουθεί διαφορετικό μονοπάτι οπότε δεν έχει νόημα να κάνεις συγκρίσεις.» τόνισε.

Συνεχίζοντας έδωσε και τις συμβουλές της τονίζοντας ότι αυτό που κάνει διαφορετικό κάθε μια από εμάς είναι οι διαφορές μας και συνέχισε με μια βαθιά εξομολόγησή της: «Έχω έρθει πολλές φορές αντιμέτωπη με το άγχος και με το να υποκρίνομαι απέναντι στον ίδιο μου τον εαυτό, αλλά ποτέ δεν σταμάτησα να ανακαλύπτω τρόπους ώστε να μην παραμελώ την προστασία του εαυτού μου.»

Δες στη gallery τις φωτογραφίες για χάρη του περιοδικού L' Officiel Italia που δημοσίευσε η τραγουδίστρια στο προσωπικό της insta account: