Κρυσταλλία: Μας δείχνει την κοιλίτσα της στον έβδομο μήνα εγκυμοσύνης

Κρυσταλλία: Μας δείχνει την κοιλίτσα της στον έβδομο μήνα εγκυμοσύνης

Κοντεύει ο καιρός για τον ερχομό του πρώτου μωρού της.

Η αγαπημένη Κρυσταλλία, είναι πιο χαρούμενη από ποτέ και αυτό οφείλεται φυσικά στην εγκυμοσύνη της. Η πανέμορφη μελαχρινή τραγουδίστρια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στον αέρα της εκπομπής «The Booth» με έναν αρκετά πρωτότυπο τρόπο. Τώρα, ανακοίνωσε ότι πλέον βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και η φωτογραφία της είναι ό,τι πιο όμορφο θα δεις σήμερα.

Παρά τις φήμες περί εγκυμοσύνης της, εκείνη πήρε το χρόνο της και ανακοίνωσε τα ευχάριστα όταν εκείνη ένιωσε έτοιμη. Συγκεκριμένα στην εκπομπή «The Booth» οι παρουσιάστριες κρατώντας έναν πίνακα έγραψαν τι έχει η κάθε μια στη... «φουσκωμένη τους κοιλίτσα» και μάντεψε τι έγραφε ο πίνακας της Κρυσταλλίας.

Η καλλιτέχνιδα περνά μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της μιας και για πρώτη φορά θα γίνει μανούλα και αυτό το συναίσθημα δε συγκρίνεται με κανένα άλλο. Άλλωστε δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της και μάλιστα μοιράζεται τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Ο σύζυγός της Δημήτρης Πλατανιάς βρίσκεται στο πλευρό της και σύντομα θα κρατούν στα χέρια τους το πρώτο τους αγοράκι. Η Κρυσταλλία δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο instagram μια εξαιρετική φωτογραφία στην οποία φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα και όπως έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα ο έβδομος μήνας μόλις ξεκίνησε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι λάμπει και ναι, είναι πιο όμορφη από ποτέ, δε νομίζεις;

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε στη gallery.