Θετική στον Covid-19 η Melania Trump. Το πρώτο tweet από την καραντίνα

Ανθία Φιλιππή
Θετική στον Covid-19 η Melania Trump. Το πρώτο tweet από την καραντίνα

Η ανάρτηση της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ και το ευχαριστήριο μήνυμά της.

Από το πρωί της Παρασκευής μια είναι η είδηση που έχει κάνει το γύρω του κόσμου και δεν είναι άλλη από τα δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού και συγκεκριμένα του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και της πρώτης κυρίας.

Η είδηση ήρθε από τον ίδιο τον Donald Trump στο προσωπικό του προφίλ στο Twitter, μάλιστα ενημέρωσε τους Αμερικανούς πολίτες ότι, τόσο εκείνος, όσο και η σύζυγός του Melania Trump θα παραμείνουν απομονωμένοι τηρώντας τους κανόνες που επιβάλουν την καραντίνα. Το τραγικό βέβαια της υπόθεσης-που έχει «συγχύσει» το κοινό- είναι η στάση που κρατούσε ο πρόεδρος πριν διαγνωστεί με Covid-19. Μοιάζει σαν η μοίρα να τον «εκδικείται» που αψήφισε τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Λίγο καιρό πριν τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, τόσο εκείνος, όσο και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, έκαναν γνωστό στους διαδικτυακούς τους φίλους ότι νοσούν από τον ιό, κάτι που κάνει τους καχύποπτους να ερωτώνται για την εξέλιξη της προεκλογικής καμπάνιας και... όχι μόνο. Ωστόσο να ξέρεις ότι ο πρόεδρος θα εκτελεί τα καθήκοντά του από τον Λευκό Οίκο όσο θα παραμένει σε 14ήμερη καραντίνα. Η Melania ωστόσο έκανε ακόμη μια ανάρτηση πριν λίγες ώρες στο Twitter τονίζοντας ότι τα συμπτώματά της δεν είναι έντονα. Ευχαρίστησε για την αγάπη που δέχεται από τον κόσμο και φυσικά ελπίζει σε μια γρήγορη ανάρρωση.

Αξίζει να σου θυμίσουμε ότι με video της προέτρεψε τους Αμερικανούς πολίτες να προστατευθούν από τον κορονοϊό, να πλένουν σωστά τα χέρια τους και να προβούν σε κατ' οίκον περιορισμό αν αυτό επιβάλλεται.

https://www.instagram.com/p/B-wzpLnALc2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως όλα δείχνουν πάντως είναι πολύ πιθανό οι δύο τους να κόλλησαν από τη στενή συνεργάτιδα του προέδρου, Hope Hicks. Ο ίδιος ο πρόεδρος-πριν μάθει ότι είναι θετικός- επιβεβαίωσε στο Twitter ότι η Hope νοσεί από κορονοϊό.