Η Βίκυ Καγιά ποζάρει με το πιο σέξι ρούχο: Το τέλειο σχόλιο της Δούκισσας

Η Βίκυ Καγιά ποζάρει με το πιο σέξι ρούχο: Το τέλειο σχόλιο της Δούκισσας

Πάνω από 26 χιλιάδες likes μέσα σε 10 ώρες.

Η Βίκυ Καγιά είναι ξανά στο προσκήνιο με την επιστροφή της στην καρέκλα του κριτή. Το Greece’s Next Top Model προβάλλει δυναμικά τα επεισόδιά του με το νέο φορμάτ που περιλαμβάνει και γυναίκες και άντρες να έχει κερδίσει το κοινό. Όσο και να εστιάζουμε στους συμμετέχοντες, όμως, οι άνθρωποι που τους βοηθούν και τους κρίνουν έχουν πολλές φορές και μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Η Βίκυ Καγιά είναι ένα από αυτά τα πρόσωπα. Χρόνια τώρα αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της εγχώριας showbiz, καθώς η καριέρα της δεν περιορίστηκε μόνο στον χώρο του modelling, όπου και διέπρεψε. Την έχουμε δει σε ρόλο ηθοποιού, στην καρέκλα της παρουσιάστριας και αναμενόμενα ως influencer στο Instagram, με τον λογαριασμό της να ξεπερνάει τους 580 χιλιάδες followers.




Εκεί ανεβάζει φωτογραφίες κάθε είδους, από τις πιο επαγγελματικές μέχρι τις πιο προσωπικές και, όπως θα περίμενε κανείς, έχουν άποψη και στιλ. Χτες, συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία, στην οποία ποζάρει με ένα πολύ σέξι ρούχο και που ξεπέρασε τις 26 χιλιάδες likes μέσα σε 10 ώρες.

Η εν λόγω ανάρτηση ήταν τόσο ωραία που μέχρι και η Δούκισσα μπήκε για να σχολιάσει, με μία λέξη που μάλλον εκφράζει όποιον είδε το θέαμα.

Δες τη φωτογραφία και το σχόλιο στην παρακάτω gallery.