Κανείς δεν μπορεί να αναγνωρίσει την πασίγνωστη σταρ: Η σκιά του εαυτού της

Κανείς δεν μπορεί να αναγνωρίσει την πασίγνωστη σταρ: Η σκιά του εαυτού της

Θα κοιτάς για ώρα τις νέες φωτογραφίες της...

Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη σταρ έχει «τραβήξει» πολλά στη ζωή της. Ανήκει μεν σε μία πολύ διάσημη οικογένεια, στην οποί μάλλον δεν της έχει λείψει τίποτα, τουλάχιστον όχι από τη στιγμή που βρέθηκαν στα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, η έκθεση έχει και πολλά αρνητικά που τη συνοδεύουν, καθώς ο κόσμος μπορεί να κρίνει και το παραμικρό πράγμα που έχει να κάνει με τη ζωή σου.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το έκανε και συνεχίζει να το κάνει με ποικίλους τρόπους. Κι αυτό δε σημαίνει ότι είναι απαραίτητα εναντίον της. Ίσα ίσα. Όταν πριν από μερικούς μήνες, ο σύντροφός της την απάτησε και, μάλιστα, όταν βρισκόταν στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, όλοι βρέθηκαν στο πλευρό της. Το ίδιο όταν το ξαναέκανε, αφότου εκείνη αποφάσισε να τον συγχωρήσει.

Γενικά, όμως, η πότε ξανθιά πότε μελαχρινή σταρ κάνει κάτι πολύ ειδικό μετά τους χωρισμούς της: Εστιάζει στο σώμα της, το οποίο γίνεται πιο hot από ποτέ. Θα μας πεις «Ωραία και πολύ drop the mic αυτή η προσέγγιση», αλλά στην πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της, τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε, καθώς φαίνεται πολύ αλλαγμένη τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα.

Ο λόγος για την Khloe Kardashian που με το post που έκανε στο Instagram της πρόκειται να σε αφήσει άφωνη.

Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.