Ξανθή Τζερεφού: Τρεις πολύ σέξι φωτογραφίες της που δεν έχουμε ξεχάσει

Ξανθή Τζερεφού: Τρεις πολύ σέξι φωτογραφίες της που δεν έχουμε ξεχάσει

Η πρώην παίκτρια του GNTM ποζάρει για το Instagram της.

Το Greece’s Next Top Model σίγουρα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο επιτυχημένα σόου της εγχώριας τηλεόρασης. Κάθε χρόνο, χιλιάδες συμμετέχουσες περιμένουν στην ουρά για μία ακρόαση και ελπίζουν οι κριτές να τους επιλέξουν για το σπίτι των μοντέλων. Τελικά, λίγα άτομα θα τα καταφέρουν, ακόμα και φέτος που περιλαμβάνονται και άντρες.

Ο κόσμος παρακολουθεί σθεναρά τα νέα επεισόδια του ριάλιτι. Οι δοκιμασίες που πρέπει να περάσουν τα μοντέλα είναι πολύ ενδιαφέρουσες, αλλά την προσοχή τραβάνε και οι διαπροσωπικές τους σχέσεις. Καμιά φορά, αυτές περισσότερο, γιατί καλώς ή κακώς, με τόσους ανθρώπους κλεισμένους μαζί, θα υπάρξουν και κόντρες και κάθε είδους συμβάν.

Το ότι έχουμε τη νέα σεζόν, ωστόσο, δε σημαίνει ότι θα ξεχάσουμε τις παίκτριες των προηγούμενων κύκλων. Ειδικά κάποιες από αυτές, με το που βγήκαν από το παιχνίδι, εστίασαν στην καριέρα τους και ο κόσμος συνεχίζει να παρακολουθεί τα βήματά τους.




Η Ξανθή Τζερεφού, για παράδειγμα, η γλυκιά κοκκινομάλλα, διατηρεί έναν λογαριασμό στο Instagram που, αυτήν τη στιγμή, πλησιάζει τους 30.000 followers, με τους οποίους και μοιράζεται επαγγελματικές και καθημερινές της φωτογραφίες. Ανάμεσα σε αυτές, έχουν υπάρξει φορές που το μοντέλο άφησε για λίγο τα ρούχα στην άκρη και πόζαρε πολύ σέξι στον φωτογραφικό φακό.

Δες τις τρεις λήψεις που δεν πρόκειται να ξεχάσεις στην παρακάτω gallery.