Σίσσυ Χρηστίδου: Το ρομαντικό φόρεμα που αναδεικνύει με άνεση τις καμπύλες

Σίσσυ Χρηστίδου: Το ρομαντικό φόρεμα που αναδεικνύει με άνεση τις καμπύλες

Η παρουσιάστρια δίνει έμπνευση.

Η νέα τηλεοπτική σεζόν έφτασε και μαζί με αυτήν επέστρεψαν οι αγαπημένες εκπομπές με τους οικοδεσπότες και τις οικοδέσποινές τους. Οι τηλεθεατές, λοιπόν, έχουν σιγά-σιγά ξανασυντονιστεί στους δέκτες τους και, ανάλογα με τη ζώνη, παρακολουθούν όσα τους έχουν ετοιμάσει οι ομάδες που βρίσκονται πίσω από αυτές.

Τα σαββατοκύριακα, ως γνωστόν, ο κόσμος περιμένει τη Σίσσυ Χρηστίδου με το όμορφο team της για να του κρατήσει συντροφιά και να ανεβάσει λίγο το κέφι με τη θετική της αύρα. Πέρα από αυτό το κομμάτι, όμως, ξέρουμε ότι η παρουσιάστρια κάθε φορά κάνει υπέροχες ενδυματολογικές επιλογές και σε αφήνει να θες να αντιγράψεις τα outfit της.

Και για σήμερα, Σάββατο, αυτό ακριβώς είχε το πρόγραμμα. Η Σίσσυ εμφανίστηκε φορώντας ένα υπέροχο μαύρο φόρεμα που σίγουρα θα λατρέψεις. Πρόκειται για μία επιλογή που αναδεικνύει τις καμπύλες του σώματος, αλλά με τον πιο casual τρόπο και μη χάνοντας καθόλου από την άνεση που ζητάς.

Η εν λόγω επιλογή θα σε βολέψει σε πολλές περιστάσεις και ώρες της ημέρας και θα σου φέρει στο μυαλό μία πιο ρομαντική διάθεση που παραπέμπει σε ταινίες του Hollywood.

Για να δεις το φόρεμα και πού μπορείς να το βρεις, μπες στην παρακάτω gallery.