Δούκισσα Νομικού: Η παράδοξη φωτογραφία στο Instagram μέσα στο φθινόπωρο

Δούκισσα Νομικού: Η παράδοξη φωτογραφία στο Instagram μέσα στο φθινόπωρο

Πώς να την αδικήσεις, βέβαια, με αυτόν τον καιρό;

Ο καιρός συμπεριφέρεται σύμφωνα με τις διαθέσεις του. Τι κι αν επίσημα έχει μπει ο Οκτώβρης, διάθεση για να κατεβάσουμε τα χειμερινά από τις ντουλάπες δε φαίνεται να υπάρχει. Περισσότερο προς μία επιστροφή στο καλοκαίρι βαδίζουμε αυτό το διάστημα, καθώς η θερμοκρασία έχει ανέβει πάλι και το πιο πιθανό είναι ότι μέσα στο ΣΚ οι περισσότερο προσπάθησαν να επισκεφτούν κάποια παραλία.

Μέσα σε αυτούς βρέθηκε και η Δούκισσα Νομικού. Το πανέμορφο μοντέλο δε γινόταν να μην εκμεταλλευτεί την καλοκαιρία για να ξεκουραστεί και να απολαύσει τον ήλιο με φόντο το υπέροχο μπλε.

Στην εν λόγω φωτογραφία, η Δούκισσα φοράει κάτι που φαίνεται να είναι ένα ολόσωμο μαγιό και στο πρόσωπό της μπορείς εύκολα να καταλάβεις ότι διαγράφεται η χαρά που νιώθει ποζάροντας στο συγκεκριμένο τοπίο.

Η λήψη ξεπέρασε τα 30 χιλιάδες likes μέσα σε μία μέρα και, όταν τη δεις, δε θα απορήσεις που αυτό συνέβη. Πρόκειται για μία πραγματικά πολύ όμορφη φωτογραφία, όχι μόνο επειδή εικονίζεται το μοντέλο, αλλά και λόγω του συνολικά όμορφου και καλοκαιρινού θεάματος.

Πάντως, αν συνεχίσει έτσι ο καιρός, τα summer outfits θα αργήσουν να τοποθετηθούν στην ντουλάπα.

Δες τη φωτογραφία της Δούκισσας στην παρακάτω gallery.