Η Αθηνά Οικονομάκου μας δείχνει τον μπαμπά της (photo)

Η Αθηνά Οικονομάκου μας δείχνει τον μπαμπά της (photo)

Ένα πολύ όμορφο story.

Οι celebrities ξέρουν ότι εκτίθενται πολύ στο κοινό. Αυτό συνήθως αποτελεί κομμάτι του πακέτου που αναλαμβάνουν όταν εισέρχονται στον χώρο και άλλος ένας τρόπος για να παραμένουν στο προσκήνιο. Πολλοί από αυτούς διατηρούν πλέον και λογαριασμό στο Instagram, μέσω του οποίου ενημερώνουν το κοινό για ό,τι μπορεί να το ενδιαφέρει και, φυσικά, δε μιλάμε μόνο για το επαγγελματικό κομμάτι.

Τα προφίλ χρησιμοποιούνται πλέον κατά βάση για να δείχνουν κομμάτια της καθημερινότητάς τους και το υλικό που δημοσιεύεται ικανοποιεί το κοινό τους που μπορεί να ενημερώνεται τακτικά.




Η Αθηνά Οικονομάκου μετράει αυτήν τη στιγμή 1 εκατομμύριο followers. Μιλάμε για έναν αριθμό που λίγοι στην Ελλάδα βλέπουν στους λογαριασμούς τους. Η ηθοποιός, όμως, είναι πολύ επιτυχημένη και, μπορεί να ξεκίνησε από τη συμμετοχή της σε σειρές, όμως, πλέον θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες influencers της χώρας.

Το Instagram της έχει τα πάντα. Φωτογραφίες και βίντεο σε υπέροχες τοποθεσίες και την ίδια να ποζάρει με τον πιο cool τρόπο. Πρόσφατα, όμως, αποφάσισε να ανεβάσει σε story μία φωτογραφία του μπαμπά της, την ώρα που βρίσκονταν σε κάποιο τραπέζι και έτρωγαν.

Η εν λόγω φωτογραφία βρίσκεται στην παρακάτω gallery.