Η νέα σύντροφος του Brad ποζάρει με bikini λίγο πριν τη δίκη με την Angie

Η νέα σύντροφος του Brad ποζάρει με bikini λίγο πριν τη δίκη με την Angie

Το κορίτσι του είναι πολύ λαμπερό.

Το τελευταίο διάστημα, όλη η showbiz και οι fans της ασχολούνται με τη νέα σχέση του Brad Pitt. Πάνε χρόνια που ο ηθοποιός έχει χωρίσει τους δρόμους του με την πρώην σύζυγο και μητέρα των παιδιών του, Angelina Jolie, και, έκτοτε, όλο με κάποια τον συνέδεαν ερωτικά, χωρίς ουσιαστικά να έχουμε κάποια επιβεβαίωση, παρά μόνο διαψεύσεις λίγο μετά την κυκλοφορία των νέων.

Για τη Nicole Poturalski, τα πράγματα φαίνεται να είναι κάπως διαφορετικά. Ενώ ούτε εδώ έχουμε δημόσια παραδοχή από κάποιον από τους δύο, άρα παραμένει φήμη, στην ατμόσφαιρα πλανάται ότι αυτό το κορίτσι είναι πράγματι η σχέση του ηθοποιού. Μαρτυρίες ισχυρίζονται ότι τους έχουν δει σε τρυφερά τετ-α-τετ λίγο πριν επιβιβαστούν σε ιδιωτικό τζετ για το Παρίσι να κάνουν σαν έφηβοι.

Όσον αφορά στον Brad, όμως, εκκρεμεί η δίκη για την κηδεμονία των παιδιών του με την Angie, η οποία θα αρχίσει στις 5 Οκτωβρίου και υπολογίζεται να τελειώσει σχεδόν 20 μέρες μετά, στις 23 Οκτωβρίου. Ανάμεσα στους μάρτυρες, θα υπάρχουν αρκετοί ειδικοί, όπως ψυχολόγοι και σύμβουλοι, μέχρι και μία ηθοποιός από το παρελθόν της σταρ, η Jillian Armenante, με την οποία συνεργάστηκε στο Girl, Interrupted.

Με μερικές ώρες πια να μας χωρίζουν από την περιβόητη δίκη, εντοπίσαμε το story που έκανε η Nicole φορώντας ένα bikini top και παντελόνι και, ναι, οι αναλογίες του σώματός της είναι υπέροχες.

https://www.instagram.com/p/CF4-swXJ8hj