Η Σοφία Καρβέλα φωτογραφίζεται με όλη της την οικογένεια: Μόνο good vibes

Η Σοφία Καρβέλα φωτογραφίζεται με όλη της την οικογένεια: Μόνο good vibes

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα σε πανέμορφες φωτογραφίες.

Οι celebrities διατηρούν τους πιο ωραίους λογαριασμούς στο Instagram. Φυσικά, αυτό δεν είναι κάτι παράλογο, αφού, ακριβώς επειδή ξέρουν ότι πολύς κόσμος θα περιμένει κάποια τους ανάρτηση, έχουν εκπαιδευτεί στη λογική των posts, ώστε να μπορούν να τους δίνουν αυτά που θέλουν.

Οι δημοσιεύσεις που βλέπουμε είναι κάθε περιεχομένου. Φωτογραφίες από εξόδους τους, πατροπαράδοτες selfies, τοπία και πολλά άλλα που θα βρεθούν κάποια στιγμή στη ζωή τους. Οι φωτογραφίες που ανεβάζουν με τις οικογένειές τους, ωστόσο, συνήθως έχουν κάτι πιο ιδιαίτερο.




Πάρε τη Σοφία Καρβέλα, για παράδειγμα. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο και ο λογαριασμός της στο Instagram είναι γεμάτος με αναρτήσεις που ο κόσμος αγαπάει. Ένας λόγος είναι ότι πολύ συχνά έχουν να κάνουν με την οικογένειά της.

Χτες, συγκεκριμένα, η cool μαμά δημοσίευσε φωτογραφίες από τη μέρα της με τον σύζυγο, τα παιδιά τους και τους φίλους τους και δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία που ένιωθε. Τα θετικά vibes ήταν πολύ αντιληπτά με ένα μόνο κοίταγμα και το όλο θέαμα ήταν τουλάχιστον αξιολάτρευτο.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες από την ημέρα τους.