Πασίγνωστη σταρ του Hollywood ποζάρει με το πιο σέξι ολόσωμο στα 55 της

Πασίγνωστη σταρ του Hollywood ποζάρει με το πιο σέξι ολόσωμο στα 55 της

Μπορείς να φανταστείς ποια είναι;

Το να διατηρείς το σώμα σου σε καλή φόρμα δεν είναι πάντα και το πιο εύκολο πράγμα που μπορείς να κάνεις. Παίζουν πολλά ρόλο σε αυτήν την υπόθεση, από τη διατροφή που κάνεις, τη γυμναστική που έχεις βάλει στο πρόγραμμα, μέχρι και την ψυχολογική σου κατάσταση. Δεν είναι λίγες οι φορές που λόγω καλής ή κακής διάθεσης τρώμε περισσότερο ή λιγότερο.

Οι celebrities, βέβαια, συνήθως έχουν πολύ γραμμωμένα κορμιά. Εννοείται ότι αυτό έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με τη φύση της δουλειάς τους, αφού το παρουσιαστικό τους κρίνεται διαρκώς από τους fans τους και όχι μόνο. Αλλά και πάλι, ακόμα κι αν πληρώνεσαι για αυτό, χρειάζεται πολλή δουλειά για να πετύχεις τον στόχο σου.




Διάσημες, όμως, όπως αυτή που βρίσκεται στην παραπάνω φωτογραφία, σίγουρα σου δίνουν έμπνευση και κίνητρο για να συνεχίσεις τον αγώνα σου. Πρόκειται για μία εκρηκτική ηθοποιό που διανύει το 55ο έτος της ηλικίας της και που φόρεσε ένα από τα πιο σέξι ολόσωμα που έχουμε δει.

Το σώμα της είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό, αφού ακόμα και γυναίκες με τα μισά της χρόνια αφιερώνουν ώρες στα γυμναστήρια για να αποκτήσουν.

Για ποια ηθοποιό μιλάμε;

Δες τη στην παρακάτω gallery.