Τέλος οι φήμες για διαζύγιο: Μία φωτογραφία βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Τέλος οι φήμες για διαζύγιο: Μία φωτογραφία βάζει τα πράγματα στη θέση τους

H Kim δεν αφήνει περιθώρια για υποθέσεις.

Τους τελευταίους μήνες, η οικογένεια Kardashian έχει «τραβήξει» πολλά. Φυσικά, μιλάμε για ανθρώπους που ούτως ή άλλως βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας και το ξέρουν, αλλά υπάρχουν περίοδοι που τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα. Ακόμα και όταν έχουμε να κάνουμε με celebrities του επιπέδου δημοσιότητάς τους.

Ο Kanye West, σύζυγος της Kim Kardashian, είχε ένα διαδικτυακό ξέσπασμα κατηγορώντας την οικογένειά του ότι τον επιβουλεύεται και απειλώντας την να δημοσιοποιήσει τα μυστικά της. Δεν ξέρουμε σε τι αναφερόταν και τι ακριβώς είχε στο μυαλό του, αλλά, τελικά, φαίνεται να τα βρήκαν και το όλο συμβάν να αποδόθηκε σε ψυχολογικά προβλήματα του ράπερ.




Στη θέα όλων αυτών, ωστόσο, άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι η Kim και ο Kanye είναι στα χωρίσματα, ως αποτέλεσμα μίας κατάστασης που ζυμωνόταν για αρκετό καιρό. Αποδείξεις δεν υπήρχαν για να υποστηρίξουν κάτι τέτοιο και η ιστορία συνεχίστηκε με την ανακοίνωση της λήξης του Keeping Up With The Kardashians.

Ένα post που ήρθε κατευθείαν στον λογαριασμό της Kim στο Instagram έρχεται να δώσει τέλος στις φήμες περί χωρισμού, δείχνοντας ότι η οικογένεια είναι πιο δεμένη από ποτέ και η φωτογραφία είναι πραγματικά απίθανη.

Δες τη στην παρακάτω gallery.