Yπάρχει μία λεπτομέρεια στη σχέση του Brad με τη Nicole που ίσως να μην έχεις παρατηρήσει

Yπάρχει μία λεπτομέρεια στη σχέση του Brad με τη Nicole που ίσως να μην έχεις παρατηρήσει

Κάτι δεν πηγαίνει καλά εδώ!

Εδώ και περίπου δύο μήνες, ίσως και κάτι λιγότερο, επιτέλους είμαστε σε θέση να αποκαλούμε μία γυναίκα, «κορίτσι του Brad Pitt» και… να είναι! Διότι πολλά είχαν ακουστεί για την Jennifer Aniston και την Alicia Shawkat, αλλά τελικά, η καρδιά του star σκίρτησε για την 27χρονη καλλονή Nicole Poturalski.

Έκτοτε φυσικά, η νεαρή Nicole με τη σαγηνευτική ομορφιά, έχει γίνει το επίκεντρο της προσοχής, ενώ οι paparazzi δεν την αφήνουν λεπτό σε ησυχία. Βέβαια, φροντίζει και εκείνη να τους δίνει τροφή για σχόλια, είτε με τις σέξι της πόζες είτε με τα stories που ανεβάζει.

Για παράδειγμα τη χθεσινή ημέρα την πέρασε στην εξοχή με το γιο της, ή τουλάχιστον αυτό αντιληφθήκαμε από τα βουκολικά της insta stories.

Καμαρώνοντας ωστόσο την Nicole, και φέρνοντας στο μυαλό μας την καθημερινή της δραστηριότητα, διότι αυτή είναι η δουλειά μας, αναρωτηθήκαμε το εξής: Τον Brad πότε τον βλέπει; Διότι δυσκολευόμαστε να φανταστούμε τον διάσημο γόη να τρέχει αμέριμνος στην εξοχή και να κυλιέται στα χορτάρια σαν το Winnie the Pooh.

Μήπως εντέλει η σχέση είναι ψέμα, και όλα έγιναν για να πάρει η καριέρα της Nicole μία μικρή-βασικά μεγάλη στην προκειμένη-ώθηση;

Πολύ έχουμε προβληματιστεί σήμερα Δευτέρα και δε θα μας βγει σε καλό!

Δες την παρακάτω gallery: