H Κhloe Kardashian βρήκε τον τέλειο τρόπο για να δείξει ότι δεν επεξεργάζεται τις φωτό της

H Κhloe Kardashian βρήκε τον τέλειο τρόπο για να δείξει ότι δεν επεξεργάζεται τις φωτό της

Και μάλλον την πιστέψαμε!

Είναι μία από τις πιο διάσημες γυναίκες του πλανήτη, καθώς είναι μέλος της διασημότερης ίσως οικογένειας αυτή τη στιγμή. Αναφερόμαστε στην Khloe Kardashian, η οποία παρά τα πλούτη και τη φήμη της είναι κάπως ανασφαλής, ιδιαίτερα με την εμφάνισή της.

Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει προβεί σε αρκετές πλαστικές επεμβάσεις, μιας και η τωρινή της εικόνα δεν έχει και μεγάλη σχέση με αυτή προ δεκαετίας.

Βέβαια αυτό είναι λίγο πολύ γνωστό, μιας και η μοναδική που έχει αρνηθεί κατηγορηματικά ότι έχει παρέμβει στο πρόσωπό της, είναι η Kourtney Kardashian. Παρόλα αυτά, το κακό με την Khloe έχει παραγίνει μιας και κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφία, οι followers από κάτω αφήνουν άβολα σχόλια όπως "Khloe είσαι εσύ;" ή "Ποια είναι η κυρία δίπλα στην True;". Δεν είναι λίγες οι φορές που η reality star έχει κατηγορηθεί για υπερβολικό photoshop και αλλοίωση του προσώπου της, με την ίδια να απαντάει στις ειρωνικά σχόλια με χιούμορ.

Βέβαια, επειδή άνθρωπος είναι κι αυτή, είπε να δώσει ένα τέλος στα σχόλια μια και καλή. Η τελευταία της φωτογραφία λοιπόν, συνοδευόταν από video την ώρα που ποζάρει ώστε όλοι να δουν το πώς δείχνει στην πραγματικότητα.

Μάλιστα μία follower κατάλαβε για ποιο λόγο το έκανε αυτό η Khloe, με την ίδια να την επιβεβαιώνει!

Βρε παιδιά, αφήστε την κοπέλα να κάνει ό, τι θέλει. Τι σας ενοχλεί;


https://www.instagram.com/p/CF2Yx16h4cm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading