Μόλις αποχώρησε ακόμη ένα κορίτσι από το GNTM 3

Μόλις αποχώρησε ακόμη ένα κορίτσι από το GNTM 3

Άλλη μια «απώλεια» από το πλατό του Greece's Next Top Model και δεν είναι αγόρι!

Οι δοκιμασίες στο GNTM 3 όσο περνάει ο καιρός γίνονται ολοένα και πιο δύσκολες. Αυτό αποδεικνύεται στο σημερινό επεισόδιο, όπου μετά την γυμνή φωτογράφιση οι παίκτες κλήθηκαν να «μονομαχήσουν» σε μια παραλία με... ψωμιά και... σαλάμια. Anyway, το concept μετρά οπότε τα props ας μην τα πάρουμε και τόσο στα σοβαρά. Παρά το εύκολο, θεωρητικά, θέμα της σημερινής δοκιμασίας, οι παίκτες δυσκολεύτηκαν ιδιαιτέρως.

Αυτά που έχουμε συνηθίσει πρέπει να τα ξεχάσουμε και αναφερόμαστε στη ροή των επεισοδίων. Τι κι αν είχαμε συνηθίσει πρώτα δοκιμασία και μετά αποχώρηση, από σήμερα θα βλέπουμε και τα δύο με μιας, καταλαβαίνεις λοιπόν ότι σήμερα είχαμε και μια απρόσμενη αποχώρηση. Η σημερινή δοκιμασία είχε τίτλο «μαχητές παραλίας» και πρόκειται για μια κυριολεκτική μάχη μεταξύ διαγωνιζομένων.

Ντυμένοι και βαμμένοι ως... μαχητές οι παίκτες έπρεπε να δείξουν το πιο «σκληρό» τους πρόσωπο στο φωτογραφικό φακό. Πολλές ήταν οι φωτογραφίες που γοήτευσαν τους κριτές, ωστόσο μια φωτογραφία ήταν εκείνη που δεν εντυπωσίασε, αντιθέτως άφησε ανικανοποίητη την κριτική επιτροπή. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν κάποιος σήμερα εγκαταλείπει το πλατό του GNTM.Γεγονός είναι πάντως ότι η ομάδα των αγοριών έχει μείνει ακλόνιτηκαι εκείνος με την καλύτερη φωτογραφία της σημερινής δοκιμασίας ήταν ο Edward.



Εκείνη που σήμερα χάνει την αναμέτρηση των μαχητών είναι η Αλεξάνδρα. Η φωτογραφία της δεν είχε αυτό το κάτι που θα ήθελαν οι κριτές αλλά και η πόζα της δεν ήταν τόσο δυναμική όσο των υπολοίπων.